FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER INTERIØR TIPS KONTAKT
januar 2012

Blomstermønster, sterke farger, tyggegummirosa og pastell. Våren og sommerens trender!

 

Blomstermønster

Jeg digger at blomstermønster og blonder er tilbake i vårens kolleksjoner! Noe mer søtt og romantisk finnes ikke. Ikke minst får man skikkelig vår og sommerfølelse av å gå med topper, skjørt, bukser og shorts med blomster i friske farger. Miks en kul topp med gøye blomster med en enkel ensfarget underdel. For dem som er veldig glad i farger og print kan man gjerne bruke samme print på overdelen og underdelen. Man kan til og med mikse forskjellige blomstermønster i samme antrekk, men til gjengjeld bør man holde tungen beint i munnen så det ikke blir krasj!

I blant annet BikBok sin vårkolleksjon er blomster og sterke farger i fokus.

Freshe bukser

Bukser med print og sterke farger er også et must denne våren. Jeg elsker bukser i spreke farger og mønster! Denne sesongen er buksen den nye toppen!


Noe sprekere enn denne jeansen skal du leite lenge etter!

Spreke farger

Når vi er inne på friske og spreke farger så kommer det en hel del til våren og sommeren! Sterke farger som blå, grønn, gul, orange, rød og rosa kommer til å pryde butikkene, både i overdeler, underdeler og tilbehør. 


Hva med å mikse en kul blomstrete overdel med en tøff jeans og disse skoene?

Lyse farger

Det er ikke alle som assosierer seg med trendene over, for noen blir det kanskje litt for mye av det gode. Er man litt mer annonym i klesveien kan man godte seg over den litt mer feminine trenden som også kommer denne våren. Pink, pudder og pastell. Romantiske blondekjoler i lys rosa, toppen og underdeler i duse farger. Her snakker vi pudderrosa, tyggegummirosa og helrosa antrekk. Ønsker man det litt røffere kan man gjerne blande inn svart; en rosa topp med svart sløyfe i halsen, en rosa blazer med svart krage eller et rosa antrekk med svart tilbehør.

Bikerjakke

Sist vil jeg nevne vårens heteste ytterplagg; bikerjakke i lyse farger. Rosa, beige, hvit og lysblå.LOVE it!!!!


Håper dere ble litt innspirert! Jeg har valgt å skrive om det jeg liker best men det kommer mer så det er bare å glede seg! 

Hva synes dere om våren og sommerens trender? 

 

Bilder fra Københavnturen 

Alt i alt en flott tur! :-)

Fra blond til mørk. Jeg har blitt brunette! :-0

Ble det bra??

Jeg har også vært i København i helgen. Jeg skal poste noen bilder fra turen senere :-)

Hei så lenge!

Sporty med Gina Tricot

Guh så artig. Nå har Gina Tricot fått egen sportskolleksjon og det passer jo bra nå som jeg skal melde meg inn i SATS ;-) Prisen på klærne er jo overhode ikke noe å klage på. Hvorfor bruke flere tusen på Nike o.l. når man kan få kjøpt det billig på butikker som H&M og Gina Tricot!? Jo mer penger man sparer, jo bedre er det ;-) Nå sier jeg ikke at det er ALT som er bra her. Det er f.eks viktig at Sports-bh og treningsjakke er av god kvalitet men shorts og topper spiller ingen rolle. Jeg er ikke så fin på det i grunn, man ser jo ikke akkurat nydelig ut når man trener! ;-)Hva synes dere???

Hallo gutter og jenter, kvinner og menn!!!

David Backham har slått seg sammen med H&M og lanserer en ny undertøyskolleksjon. Supert for både kvinner og menn! Vi kvinner får muligheten til å nyte herligheten på reklamebannere mens mennene kan boltre seg i undertøy og pysjamaser signer av sjølvaste sjøl!!! ;-) Snakkes 2.februar!Mijaooo!

Tur til København

Jeg skrev i forrige innlegg at jeg får Sony kamera av mamma (julegave). Ikke nok med det, jeg fikk også tur til København! Er jeg ikke heldig som har en så utrolig snill og gavmild mor!? :-) Vi reiser fredag 13. januar (skrekk og gru for en dag å reise på, spes med min flyskrekk) og skal være der til søndag. Det blir en liten helgetur men er man effektiv kan man få med seg en hel del ;-)

Hotellet vi skal bo på heter Admiral Hotel
Kjempe koselig hotell :-)

Se hva jeg skal kjøpe i dag da!

SONY NEX-5N double kit!!!!! :-)

Julegave fra den beste mammaen!

U like???

Dagen derpå

Ikke feil dagen derpå!;-) Godt nyttår alle sammen, foresten!!!

Stine Knutsen

23, Bergen

Jeg er 23 år og kommer fra byen mellom de syv fjell, Bergen. Jeg blogger om klær, mote, interiør, mat, min hverdag og alt annet som interesserer meg. Håper dere kan ha glede av det jeg skriver og at dere synes at bloggen min er et fint sted å besøke:)

bloglovin ToppBlogg - toppliste for bloggere

Kategorier

Arkiv

hits