FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER INTERIØR TIPS KONTAKT
februar 2012

Dagens antrekk 29.02.12

Mitt elskede kamera ligger hos Tina. Der har det lagt siden lørdag. Jeg håper jeg får det igjen i dag, da jeg hater å ta bilder med Iphonen. Resultatet blir jo elendig!

Nå drar jeg på jobb! 

Ha en strålende dag videre, alle sammen!!

"Videoblogg"

Måtte bare poste denne videoen av min herlige lillesøster! Dumt at kvaliteten er så dårlig!

 Her har vi hun! Søtingen min....

Herlig sant!? Hun synger med hun! <3

Er klærne fortsett trendy? Tips!

Jeg kom over denne teksten i månedens Woman, og tenkte å dele den med dere!;-) Ganske så interessant å få med seg!
Shoppet du som en gal i fjor vår og lurer på hva du bør beholde og hva du kan gjemme langt bak i skapet, får du en oversikt her!

DROPP:
Harembukser!
Buksene med hengerumpe kan du trygt gjemme bort denne våren.

Undertøy som klær!
Det var sexy i fjor! I år bør du droppe alle plagg som ser ut som undertøy! (Den likte jeg ikke)!

BEHOLD:
Pastellfarger!
De sukkersøte plaggene fra i fjor kan du trygt beholde, hurra! Er du av den røffe typen, kan du fint kombinere pastell med noe litt mer rocka!

Denim!
Jeans, skjorter, shorts og jakker... De er trendy denne våren og! Kombinerer du for eksempel en pastellfarget overdel med en kul denim jeans/shorts så har du to trender i ett antrekk!

Greit å vite, ikke sant?;-) Spesielt for dem som virkelig bryr seg om mote og trend!

Cake pops - de nye cupcakes! (Har dere tips??)

Jeg har snart bursdag, på kommende søndag, og har selvsagt invitert en gjeng med jenter hjem til meg på lørdag. Jeg har kjempe lyst å lage Cake pops, det ser jo så stilig ut! Å lage de virker jo "piece of cake", bra utrykk siden det er snakk om bakeverk her, men det er alt tilbehøret jeg sliter litt med! Hvor får man f.eks kjøpt pinnene og fargen man tilsetter i glasuren? (Jeg leste at man ikke kan bruke konditorfarge i smeltet sjokolade.)

Har du prøvd å lage Cake pops før og resultatet ble bra? Da tar jeg gledelig imot tips!! :-)

Min morgen....

Åååå så trøtt jeg er! Jeg skulle trene med Juna kl 9 i dag, men etter å ha hatt mareritt i natt, hadde jeg ikke sjans til å stå opp så tidlig! Jeg får trøste meg med at det blir mye løping på jobben, det er jo trim det og...

Min beste venn tidlig om morgenen, morgekåpen!

Ingenting er som å starte dagen med en god kopp te. Kaffen har jeg kuttet ut, jeg får bare koffeinkick, når magesekken er helt tom!

Nå bør jeg ta meg en tur ut i gaten å flytte bilen. Jeg er 90% sikker på at jeg har fått bot! Jeg står ikke helt lovlig.... I såfall kan jeg ikke si annet; en sykt bra start på dagen! Mareritt og bot! 

 

Før og etter bilder (trening)

I morgen begynner jeg på SIB med Junisen! Endelig får jeg dradd ræven min ned på et treningssenter. Jeg er jo veldig glad i å jogge i fjellet og naturen, men ingenting stopper meg fra å fortsette selv om jeg brgynner der. Jeg skal bli stor og sterk til sommeren!;-) Jeg skal knuse Juna i benk! Ha ha... Jeg tenkte å poste noen bilder av meg sånn jeg ser ut i dag, for så å poste noen bilder under veis. Når sommeren kommer skal jeg poste "før og etter bilde", da jeg synes det er kjekt å følge med på fremgangen! Man blir litt ekstra motivert da! Jeg har alltid vært opptatt av hvordan kroppen min ser ut, men i den siste tiden (2-3 siste årene) har jeg stort sett ikke giddet å trene i det hele tatt! Det merkes på kroppen! Jeg blir ikke akkurat yngre med årene, heller ikke kroppen min ;-)Ps: ligg merke til den DIGRE fotballmuskelen (leggmuskelen)! ;-) Ikke ligg merke til rotet bak meg....

Must haves.... (Gina Tricot)

Må det komme så mye fint inn da? Jeg blir jo helt robbet for penger! Det er ikke lett å gå på jobb å se en haug med nye kule plagg og ikke kunne ta de med seg hjem! ;-)


Jeg ble overlykkelig da jeg så at vi får inn favorittbuksen min, i en annen farge!!! Da kan jeg endelig bytte bukse, går med den andre hver dag! ;-)

Hva synes dere om plaggene?

Jeg selger klær BILLIG, BILLIG, BILLIG!

Puh! Da har jeg brukt 100 år på å rydde frem, ta bilde, redigere og legge inn bilder på finn.no av nøyaktig 103 plagg som jeg skal kvitte meg med! Annonsen er under behandling, men om en time eller to regner jeg med at den er tilgjengelig... Ta en titt da! ;-) Finn-koden er 33402325! 

Noen av klærne...

Jeg har hatt annonse på finn.no før. Da solgte jeg som bare det! Gleder meg til respons... Jeg MÅ bli kvitt en del klær nå, da jeg seriøst ikke har plass til det på soverommet lenger!

Gårsdagens antrekk og innkjøp fra Gina Tricot

... også det siste på lenge (innkjøp altså). LOVER! Bare for å unnskylde/forklare meg (trengs sikkert ikke) må jeg faktisk si at det er viktig (kjempe) å handle litt nytt når man begynner å jobbe i klesbutikk. Man er jo "påbudt" å kun bruke Ginaklær på jobb ;-) Forklaring: hvis jeg f.eks går med en kjempe kul bluse fra Bikbok på jobb og kunder spør hvor jeg har kjøpt den, da sender jo jeg de bort der, istedet for at de handler hos oss! Jeg kan jo ikke lyve å si at den er fra Gina Tricot når den ikke er det. U see?? Gjorde foresten det en gang. Da så jenten mistenksomt på meg å sa: "åja, trodde den var fra Bikbok jeg. Synes å ha sett den der!" Greit! Så hvorfor SPØR du da!!? Jeg svarte bare åja og så gikk jeg. 

Uansett... Bilder ;-)ENDELIG ny morgenkåpe! Jeg bor i det hver morgen og kveld... Den gamle skal kastes!

Likte dere det? :-)

 

Mine 3 MÅ-HA-produkter!

Estèe Lauder Day Wear


Denne er helt fantastisk! Enkelt og greit! Det er en farget "dagkrem" for ansiktet som er rik på antioksidanter og SPF 15. Den gjevner ut hodtonen din og gir et naturlig men fint resultat. Har man dårlig tid og ikke sjans til å sminke seg, gjør denne susen! 

Denne dagkremen vil jeg spesielt anbefale til alle gutter som er så avhengig av sminke at det ser ut som at de har trynt an i sminkepungen! Sminke på gutter ser dust ut, uansett om de er homofil eller ikke (min mening). Så hvis dere er så avhengig av et sminket ansikt, prøv denne! Det ser 1000 ganger bedre ut!

MoroccanoilHar du hårkrise, er du reddet hvis du har denne oljen blant toalettsakene dine! Dem reparerer samt beskytter håret ditt og gir håret et glansfullt resultat.

Concealer fra YSLEller kanskje man skal kalle den en highlighter...? Uansett så fikser den mine trøtte øyner (ansikt generelt) en dårlig morgen. Jeg har aldri hatt problemer med mørke ringer rundt øynene, eller poser for den del, så da funker denne perfekt for meg. Den er veldig tynn i konsistens og dekkevnen er ikke den beste, det er derfor jeg velger å kalle den en highlighter! Med andre ord så passer den kanskje ikke perfekt for dem som sliter med akkurat dette (mørke områder rundt øynene, o.l). Det som er viktig når man skal velge en concealer er at den ikke er for mørk! Den skal være lysere enn din naturlige hudfarge, det skal jo tross alt mer over ;-) Jeg bruker nr 2, som er ganske standard vil jeg tro. Jeg har brukt en del concealere tidligere og har aldri før vært så fornøyd som jeg er nå. Aplaus til YSL!


Jeg lengter etter sol og sommer(glede)!

Jeg gir meg selv en klapp på skulderen. Jeg har vært utrolig flink til å blogge i det siste! Ikke sant...? Jeg skal gjøre så godt jeg kan for å holde dette nivået (jeg har hatt en tendens til å dette ut litt etterhvert). Nå er jeg så trøtt at Klovn får bare gå sin gang. Jeg tar heller med meg Woman som kom i posten i dag å hopper til køys. I morgen skal jeg jobbe dobbelt, noe som gjør at jeg mest sannsynlig ikke får blogget så mye. Jeg har et lite innlegg på lur, så 0 blir det ikke! ;-)Fisket frem et bilde fra sensommeren i fjor. Andrè og jeg koste oss med sjømat og hvitvin på Bergens beste fiskerestaurant... Minner....

Natta!:-)

Jeg kler 3D-briller!

Jeg fant, jeg fant! Etter å ha leitet meg ihjel etter 3D-brillene mine, fant jeg de! Søren så lite orden jeg har i ting.... Jeg fant også Andrè sine, etter å ha endevendt alle tingene hans (sorry)... Begynte å lure på om han hadde tatt de med seg til Bali liksom. Ho ho.... De skal Hanne få låne:-) Guh, så stilig! Kledelig ikke sant?

Ja ja, bedre med de nye 3D-brillene enn de man måtte bruke før, i papp! De så jo helt jævlig ut. Skjønner godt at man ikke gikk å så 3D-film på første date liksom ;-) 

Dagens antrekk 22.02.12

Da fikk jeg tid til et lite antrekks-innlegg! ;-) 

Det regner som F ute! Da er det godt å ha støvler... Alle bergensere eier et par ;-)

Snart skal jeg på kino samt spise med Hannemoren. Vi skal se Pus med støvler (jeg jeg elsker den slags filmer!) Ler meg ihjel av traileren! synd de bare har den på norsk da.(For dere som ikke vet hvilken film det er, kan dere se traileren HER). PÅ MED 3D-BRILLENE!

Ha en super dag videre alle sammen! <3

Ps: jeg skal bli mye flinkere til å ta turen innom bloggene til dere som kommenterer. Jeg vet at jeg ikke har vært noe flink til det. Takker, bukker, nikker og neier for alle fine kommentarer i hvertfall! :-*

 

Gårsdagens innkjøp fra Gina Tricot

Jeg bare rev til meg noe i farten... Er egentlig litt usikker på den hullete genseren (bruker egentlig ikke "jordfarger") og t-skjortene! Ha ha... Typisk meg. MEN det gjør ikke noe, jeg har ennå en full eske med klær på kontoret som jeg kan bytte det i;-) Nå husker jeg hvorfor jeg alltid var blakk da jeg jobbet med klær! Det som var digg var at da jeg skulle betale så bare "oi, 50% i personalrabatt... Jo takk!" Hø hø ;-)

Alle utenom meg har vel en svart blazer hengende i skapet. Jeg ble frastjålet min på byn, (merket det ikke før noen uker etterpå) å måtte derfor kjøpe ny da det plagget er et must for meg! Den orange er bare helt rå! 

Gaga jo! Den var jo litt stilig da ;-)Jeg måtte selvsagt ha noe fra sports-kolleksjonen. MEN en ting som er sikkert og visst er at Gina ikke er helt "inni" det når det kommer til treningsklær. Så og si ALT ser ut som at det er tatt ut av videoen "call on me"! (husker dere?)

Klokke nr 2. Jeg digget de nye klokkene. Har den i gul også. De andre fargene kan de ha for seg selv! ;-) 
Ps: ligg merke til solbrille-ringen...

Likte du innkjøpet? Regner med det er løp og kjøp nå ;-)

Kaffesmoothie- Perfekt etter trening!

Jeg har skrevet det før; jeg er hektet på denne kaffe-smoothien! Kaffesmoothie ala Stine ;-)

Den passer perfekt rett etter trening og egentlig ellers på dagen. Det er ikke alltid at appetitten er på topp når jeg akkurat har stått opp, da glir denne herligheten rett ned! Anbefales :-) Oppskriften finner du HER!

Nå har jeg løpt i en time og er klar for rengjøring av bilen. Blæ! 

Planene deres for dagen da?

 

1+1=3

Å begynne dagen med 4 timer matte er selvmord! At jeg ikke finner bankkortet gjør ikke morgenen bedre!!!! Jeg ANER ikke hvor det er! Det eneste som ikke får meg til å gå ut av mitt gode skinn, er at jeg er 110% sikker på at det ligger hjemme et sted. Pga bankkortet fikk jeg foresten ikke handlet på Gina i går heller... Jeg skal hjem å leite febrilsk etterpå!;-) Det var foresten kjempe kjekt på jobb i går! Jeg var faktisk nervøs for å stå i kassen, trodde jeg hadde glemt alt, men det tok 1 min så var jeg inni det! Aah, så smart jeg er!;-) Nå må jeg regne litt...

Ha det fint så lenge!

 

Dagens antrekk 20.02.12

Nå kjører jeg avgårde til Åsane. Jeg skal jo jobbe på Gina Tricot i dag! Planen er å være litt tidlig ute så jeg får shoppet litt først! ;-) Gleder meg! De har jo fått inn såå mye fint nå!

Bukse og genser fra Gina Tricot, hals fra Davinchi, ring og armbånd fra BikBok.
Detaljer... Jeg elsker denne svarte buksen fra Gina Tricot Den sitter som støpt og glidelåsene forran gir buksen et ekstra piff! Løp og kjøp! ;-)

God morgen! Ut på tur i finværet

Er formen fin, folkens? Ikke det...? Uffda ;-)

jeg har sovet i 100 timer... Utrolig deilig! Nå skal jeg på søndagstur i solen med Siss før jeg skal på jobb.

Vest, skjorte og genser fra Gina Tricot, skjerf fra Bikbok, tights fra Nike og støvler fra Hunter ;-)

I morgen skal jeg jobbe på Gina tricot for første gang på evigheter. Gleder meg! ;-)

 

Min lørdagskveld

Jeg tar det 100% med ro i kveld. Skal tenke på alle dere som skal hoppe rundt på byn i hele natt, tenke på dere når jeg våkner opp og er i super form (og dere ikke!)  ;-)

Min søster jeg jeg har laget middag, gratinert Fajitas! Nå skal vi bare se en film å slappe av resten av kvelden :-)Jeg har også begynt å planlegge sommerferien, men aner ikke hvor jeg vil dra! Det er jo så utrolig mange flotte steder. 

Har dere noen bra tips!?

Håper dere har hatt en bra lørdag så langt... 

Vær grei, oppfør dere, drikk med måte og ikke gjør noe jeg ikke ville gjort! ;-)

Bye

Beste drikken!

Og den koster deretter....

Nå nyter jeg 30 min i solen;-)

Middagstips: rask og enkel thai-suppe

Tom Kha-suppe

Du trenger:

- Kylling filèt

- Santa Maria Tom Kha-mix

- Kokosmelk

- Sukkererter

- Rødløk

- Sjampinjong


Kutt kyllingen i terninger og wok det.

Tilsett sopp og rødløk. Det skal ikke wokes, bare varmes, ellers blir det mykt og ekkelt.

Hell over Tom-Kha mixen og bland inn kokosmelken. 

La det putre i noen minutter før du til slutt tilsetter sukkerertene.Mmm... Så godt! Og ferdig på 1-2-3! Det liker vi ;-)

En rolig fredag hjemme

Denne dagen har vært utrolig avslappende og god. Bortsett fra at jeg har ryddet og vasket huset har jeg ikke løftet en finger! Nå har jeg dempet lyset og tent stearinlys. Så koselig;-) Et lite minus er at jeg er uteoooolig godtesyk (noe jeg alltid er dagen derpå) og da jeg endelig fant noe søtt, is, var den kun en stor isete klump! Buhu! Jeg orker rett og slett ikke å kjøre på butikken, så jeg må bare lide meg gjennom det!

Jeg har jo akkurat malt stuen, så poster noen bilder. Mest pga at Andrè skal se forandringen! ;-)

Som dere ser på bildet over sitter jeg å ser på The Voice. Digger den slags programmer!

God kveld <3

Jeg rørte min siste dråpe alkohol i går.... (Litt bilder fra i går)

Jeg var dø frem til kl 14.30 i dag. Jeg skal aldri mer drikke alkohol!

Vi hadde det kjempe kjekt i går. Drakk og koste oss hjemme hos meg, men det er jo alltid like nedtur når man kommer på byn. En ting som hvertfall er sikkert er at jeg ALDRI skal gå på Feliz igjen! For dere som ikke vet hvor det er så er det et møkka-utested i Bergen! Vaktene er sur, maktsyke og grinete (skulle tro de hadde blitt mobbet hele livet og endelig har sjans til å "herske" litt med folk) og det er utrolig mange snåle mennesker som går der. Jeg er sikkert den snåleste, men det må jeg enkelt og greit bare leve med! ;-) En annen ting som er verdt å nevne er at jeg var Helstrøm da vi kom hjem i natt (Hanne sov hos meg). Jeg laget varme rundtstykker med speilegg og Thai-suppe med kylling til Hanne! Såå flink liksom! Men det fortjente hun da hun måtte stå opp 08.30 for å gå på skolen i morges. Jeg derimot kunne ligge å dra meg i sengen i 6 timer til.

Nå skal jeg rydde og vaske leiligheten. Jeg aner ikke hva som skjer, men HVER gang vi (jeg) drikker hos meg ser det ut som et, mildt sagt, H-hus dagen etter! Hva skjer liksom? Hele vasken er full av sminke, gulvet fult av hår, bordet fult av alkohol og det ligger ting alle steder på gulvet. Hadde man ikke visst bedre så skulle man tro det hadde vært 50 stk på fest her. Ja ja, så lenge vi har det kjekt gjør det ingenting å rydde litt dagen etter! :-)

Jeg skrev også at jeg skulle ta masse bilder i går, noe jeg faktisk gjorde. Dessverre var 90 % søppel og ble slettet da jeg lå i sengen å så gjennom de i dag. Det er standard! Samtidig er det bare useriøse bilder, hvor jeg f.eks skulle danse med katten min. Uff, han får gjennomgå på vorsene stakkas....

Hanne leser FHMHanne skal tuppere håret mitt. Første gang, og ikke siste!Jeg mangler en arm...Suss til Andrè!!!Stakkas....Hanne vil også danse med Emma. Emma vil ikke danse med Hanne...

Noen bilder ble det jo....

Ha en fin dag videre, folkens! 

Mobilblogg: På fløyen

Elskbar sang og god natt!

 

Før jeg hopper til køys vil jeg dele denne sangen med dere. Jeg digger den! ;-)

Natta folkens! <3

Mulberry vesken.... (dagens antrekk)

...til min søster! Jeg ble glad da jeg så at hun hadde lagt den igjen etter at hun sov hos meg i natt, og tar meg derfor den frihet til å bruke den i dag. Er det ikke det søstre gjør da, låner ting uten å spørre? ;-) At jeg går for kvantitet framfor kvallitet, og hun ikke, er ikke min feil!


Jakke, genser, hals og bukse fra Gina Tricot, Sko fra Din sko, mobilveske i skinn fra Volt, veske fra "youknowwho"....

Jeg døde nesten da jeg skulle ta på meg buksen. For det første må det være en feil med den, da jeg ikke fikk den over vristen. For det andre så har jeg akkurat skrevet et innlegg om boddy butteret fra Boddy shop, om at man ikke bør smøre nedre del av kroppen hvis man skal opp i en trang jeans, og jeg knakk NESTEN neglen min mens jeg jobbet villt med å få opp buksen! Herremingud så jeg sleit! Hvis jeg EN gang ønsker at en bukse skal gå ut i str er det NÅ!

Nå skal jeg på skolen, uff! 

(Ps: ble speilbilde i dag og, gitt)

 

Beste boddy butter

Jeg bare elsker boddy butterene fra Boddy shop og coconut er favoritten! Huden blir glatt og myk og i tillegg så lukter den herlig. Noen vil kanskje synes at coconut er litt kvalmende (de finnes i mange andre lukter) men for meg minner det om sol, sommer, Strand og varme. Noe man ikke kan få nok av på vinteren;-) kremen er ganske tykk, så skal du presse deg inn i en åltrang jeans øyeblikket etter at du har smurt den på, bør du la nedre del av kroppen være foruten! Jeg har stresset livet av meg før der;-) Den koster ca 160,-

Mornings! (jeg fikk valentinsgave i går likevel)

Gjesp! Jeg er ingen morgenfugl... Ligger i sengen å vet at når jeg endelig har rullet meg ut av dynen og krøpe ut av sengen, er det på med treningsklærne! Samtidig vet jeg at etter en lang joggetur i morgensolen er jeg kvikk og klar for en ny dag. Det er bare å kaste seg ut i det!;-)
Jeg glemte foresten å si at jeg faktisk fikk en liten valentins-hilsen! Ingen hemmelig beundrer vel å merke, men av min snille og gode mamma!:-) Hun er jo en beundrer hun og!

Hjertesjokolade, rosa karamell, en liten peng og et flakslødd (vant selvsagt ikke) Tusen takk! <3 Fikk dere noe fint i går? Dagens antrekk kommer senere;-) Hei så lenge!

Verdens beste Quesadilla og Guacamole (Oppskrift)

Jeg har fått besøk av min søte søster Ida og skal lage middag til henne. Min favorittrett, i tillegg til det meste av Thai-mat, er Quesadilla. Spesielt den jeg lager selv ;-) Jeg poster oppskriften min til dere her!

Du trenger:

Til Quesadilla

- Kylling filèt

- Tortilla

- Fajita spice mix

- Revet ost

- Grønt etter smak og behag. (Jeg bruker rødlk, tomat, paprika, annanas, mais og jalapenos).

- Lime

 

Slik gjør du det:Kutt grønnsakene i små terninger og bland alt i en bolle (jeg kunne ikke blande inn mais og jalapenos pga min søster er kresen). Ho ho...Press en halv lime over og rør det godt inn.

Da har du en god "salsa".

Kutt kyllingen i små biter, steik og tilsett Fajita Spice Mix.

(Mangler bilde)

Ligg en tortilla på stekepannen til den er varm, så snu den. Dryss ost, kyllingen og "salsaen" på halve tortillaen. Brett den tomme siden over og la det ligge på svak varme til tortillaen er gyllen. Del den i to og server med salsa, guacamole og rømme. Gjerne med en god salat til og. Mmmm ;-)

Guacamole

- 2 avokado

- 1 chilli

- 2 fedd hvitløk (eller mer om ønskelig)

- 1 sjalottløk

- ss saften av lime

- salt og pepper 

Gjør som meg og kjør alt i en blender. Ferdig på 1-2-3! 

 

Jeg har fått meg ny jobb... (på Gina Tricot)

... eller rettere sagt; jeg har fått meg gammel jobb. Jeg skal begynne å jobbe på Gina Tricot igjen! Jeg trodde aldri jeg skulle si det, men jeg GLEDER meg faktisk til å jobbe med klær igjen ;-) Åh, så mye shopping det skal bli på meg fremover! Hi hi.... Et stort pluss er jo avslaget jeg får på klærne, som er utrolig billig i utgangspunktet! Guh så kjekt det skal bli å kunne pynte seg litt for å gå på jobb... Det har jeg faktisk savnet! 

Poster noen av nyheten fra Gina Tricot som jeg skal hamstre første dag på jobb. Det er jo et must å gå med Gina-klær på jobb så da må garderoben fornyes litt ;-) Jeg var innom en liten tur forrige uke å tok med meg en liten pose hjem. Kan poste innkjøpet senere.

 

 
Hva synes du?

 

Jeg ble positivt overrasket da jeg var innom Gina. De har fått inn utrolig mye fint, og mer skal det bli!

 

Min valentinsdag!

<3 Skole (4 timer matte)

<3 Jogge i møkkaværet

<3 Skolearbeid, mens de pusser opp leiligheten over meg for harde livet!

<3 Vaske klær 

<3 Rydde i rotet

<3 Dø

For en drittdag! Ingen romantikk, ingen blomster, ingenting! Jeg gråter innvendig :´( Jeg er egentlig ikke noe romantisk av meg, MEN kos, blomster, gaver, hjerter o.l hadde jo vært et lite pluss på denne såkalte kjærlighetsdagen (ja jeg syter veldig akkurat nå)! Jeg får heller ta med meg katten og dynen på sofan å glo på tv hele kvelden mens jeg spiser snop og nipper til et glass god rødvin. Phu!Samboeren min har dratt til Bali og skal være der i 3 mnd! Det er ekstra dritt akkurat i dag ;-) 

Savner deg!

Ps: en hemmelig beundrer skader aldri på en dag som dette!

 

Kjempe fornøyd med de nye neglene!

Jeg ble kjempe fornøyd med neglene! Jippi for det! Da jeg fikset neglene mine i Danmark ble jeg kjempe misfornøyd! Gangen etter det fikset jeg de på nesttun (husker ikke navnet på salongen) og ble sånn passe fornøyd. Denne gangen var jeg på "nails for you" som ligger i Kong Oscars Gate og ble KJEMPE fornøyd!!! For alle som er fra Bergen å ønsker å freshe opp neglene, jeg anbefaler de på det sterkeste!;-) Denne gangen fjernet de den hvite forlengeren ytterst så jeg har min egen lengde. De har kun tatt fransk manikyr, samt gele utenpå for å gjøre de sterkere.
Hva synes dere? Fint, sant!

Nye negler snart, endelig!

De andre ligner ikke grisen! Var på lønningspils med jobben på fredag og fant ut at det peneste ville være å lakke de rød. Not so nice! Nå sitter jeg på en liten koselig kafé å venter på at kl skal bli 17.00.
Blogger mer senere!
Hei så lenge;-)

Stine Knutsen

23, Bergen

Jeg er 23 år og kommer fra byen mellom de syv fjell, Bergen. Jeg blogger om klær, mote, interiør, mat, min hverdag og alt annet som interesserer meg. Håper dere kan ha glede av det jeg skriver og at dere synes at bloggen min er et fint sted å besøke:)

bloglovin ToppBlogg - toppliste for bloggere

Kategorier

Arkiv

hits