FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER INTERIØR TIPS KONTAKT
mars 2012

Har ikke nett!

Da jeg kom hjem fra jobb i går virket ikke internett... Boksen var helt dø! Ikke vet jeg hva som har skjedd, men jeg skal i hvertfall ut å hente ny i morgen. Da har jeg friiiiii!:-D

Snakkes!

Ny kjole

Denne kjolen er ELSK!

Jeg så den på nettet i går morges og litt ut på dagen var den mintrønne utsolgt!!! Det er ikke bare jeg som elsker den, tydeligvis! Jeg begynner ikke på jobb før 17 i dag, og siden vi får varer i 12 tiden, ringte jeg ut nå nettopp for å høre om den var kommet inn. Det var den!!! Så nå har snille Sylvelin hengt av kjolen i mintgrønn (eller pastellgrønn om det kan sies) OG svart! Skal ha begge ;-)

Kjole fra Gina Tricot, 299,-

 

Hva synes du om kjolen? 

Kveldstur i mørket

I går hadde kjæresten og søsteren min bursdag, 27 og 3 år! Hurra, hurra! Andrè er på Bali så han fikk jeg ikke feiret, men lille Mariamoren fikk servert bursagssang med verdens vakreste stemme! ;-)

Etter jobb og "barnebesøk" var jeg rastløs, jeg hadde ikke trent på 3 dager! Det begynte å bli mørkt, men jeg tenkte "pytt, heller"! Hva er det verste som kan skje i mørket på fjellet? ;-) Jeg tok meg derfor en tur opp Stoltzen (synd jeg ikke tok tiden for følte jeg løp opp)! Løp opp pga mørket kom som om at noen trykket på en bryter! Dum som jeg er, begynte jeg å skremme meg selv... Det gjør jeg bestandig! Jeg er ikke mørkredd, bare realistisk!

Da jeg kom opp på toppen fant jeg fort ut at jeg skulle gå samme vei ned. Ikke søren om jeg turte å jogge gjennom skogen når det var bekmørkt og tåke! På vei ned visste jeg ikke om jeg skulle bli glad eller redd da jeg hørte det kom noen mot meg!! Med andre ord var jeg klar for å ta sats om noen skulle hoppe på meg! ;-)

Det gikk selvsagt bra! Jeg traff faktisk på flere på veien nedover, jeg er altså ikke den eneste som må ty til trening i mørket. Meeen, det skjer ikke igjen! ;-)

Til tross for "redselen" klarte jeg fint å nye den vakre utsikten!

HEI HÅ!

Påske-undertøysbord

Se så flink jeg har vært!;-) Nå kan påsken bare komme!

Å planlegge morgendagen i dag

Det tok ikke av på kundekvelden i dag, dessverre! Jeg tror ikke vi har vært flink nok til å informere kundene på forhånd (ikke levert ut nok flyers). En lærepenge til neste gang! ;-)

I dag har jeg vært slapp... Det er sikkert pga jeg ikke har fått trent i dag! Arg, det merkes på humøret også! Utrolig hvordan trening kan påvirke dagene! I morgen skal jeg jobbe fra 07.30 til 21.30! Dvs; 0 trening, da også! Nå driver jeg altså å planlegger morgendagen. For at ting skal gå rundt da jeg bare har 1 time fri på 14 timer! Et eksempel er morgendagens antrekk... Ikke søren om jeg klarer å finne ut hva jeg skal ha på meg på Gina 6.30 i morgen tidlig. Hvis jeg gjør det nå kan jeg til gjengjeld sove litt lenger, noe jeg sikkert trenger! Det er faktisk et godt tips til dere som stresser livet av dere tidlig om morgenen; gjør alt klart kvelden i forveien! Da går det som en drøm ;-)

Når det gjelder blogging så tviler jeg på at det blir så mye av det i morgen! Jeg skal selvsagt prøve å presse inn et "dagens antrekk-innlegg", men det blir som mobilblogg!
Jeg håper dere har hatt en super dag i dag!

Natta! :-)

Dagens antrekk 22.03.12Kundekveld på Gina Tricot! 20% på hele butikken!

Kom, kom, KOM! Fra 19-21 er det kundekveld på Gina Tricot, Åsane i dag! Det er da 20% på alle varer! Jippi! Tenk så billig da, med tanke på at klærne er ganske rimelige fra før av! :-D

NYHETER

Ble du litt fristet eller? ;-)

Ta deg en tur ut da vel!

Ole Henriksen - Micro/Mini Peeling System

Jeg gjør ikke annet enn å skryte av Ole Henriksen sine produkter, jeg vet det! Nå vil jeg skryte litt mer, og da er det Ole Henriksen Micro/Mini Peeling System sin tur...

Jeg var innom Kicks for å kjøpe nytt serum fra Ole´s og kom i snakk med en som promoterer serien. Jeg sa at jeg lenge har vurdert Micro/Mini Peeling men var usikker da det koster en del penger og det ikke egner seg for alle hudtyper. Etter å ha hørt hennes erfaring var jeg solgt! Det skal jo ikke så mye til ;-) Jeg kjøpte den ikke, men fikk med meg to omganger med kuren for å teste den ut hjemme, før jeg bestemte meg. Etter å ha tatt kuren for andre gang i dag, sitter jeg på blivakker.no å bestiller hele settet. Det er rett og slett fantastisk! Uuuuh, ELSK! 

Jeg synes det er utrolig fint at Kicks (og andre steder) gir prøver på produkter. Det er jo mye som koster og det er da dumt å betale masse penger for noe som ikke egner seg! Man må selvsagt være interessert og seriøs når man spør.


Det kommer i tre steg:

1. almond polish - renser, sliper og jevner.

2. lemon strip - peeler og fornyer

3. chamomile comfort - nøytraliserer og fornyer huden

 

Pakken koster ca 1500,- på Kicks, men den kan kjøpes billigere på nettet.

Dagens treningsøkt!

Phu! Da var dagens treningsøkt over... Ikke at det er noe ork for meg å trene! Guh så herlig det er! Hvis jeg ikke får trent hver dag nå, blir jeg rastløs... Hvem hadde trodd det om meg? Ikke jeg i hverfall ;-)

I dag rett etter jobb parkerte jeg hos bestemor. Derfra jogget jeg gjennom fjellveien, til Stoltzen. Jeg gikk opp opp, jogget til fløyen, ned til fløybanen i fjellveien, gjennom hele fjellveien og så tilbake til bestemor! 

Hvis noen lurer på hvor langt det er, har jeg regnet det ut på følgende måte (ca):

Stoltzen 910 m

Stoltzen-fløyen 4,1 km

Fløyen-fjellveien 2,5 km

Fjellveien-bestemor 3,5

Altså ca: 11 Km!

Jeg har også fått en del spørsmål om Stoltzen (forkortelse av Stoltzekleiven). Hva det er osv. Da tenkte jeg at det var på sitt rette å skrive litt enkle fakta om den flotte, men harde, fjellturen ;-)

Stoltzekleiven opp har en høydeforskjell på 313,5 m - fordelt på ca 910 løpemeter. Løypen har en stigning på mellom 20 og 40%, dvs at første del har liten stigning mens resten er ganske "rett opp". Stoltzekleiven består av blant annet ca 800 trappetrinn.Bildene over viser veien opp StoltzenNydelig utsikt fra toppen!

Dette er 3. gang jeg kjører denne økten denne uken. Jeg har altså gått den mandag, tirsdag og i dag! Og 7. økten på 2 uker! Jeg er stolt av meg selv :-)Viktig oppskrift!

Som med oppskrifter flest er det viktig med alle ingrediensene. Da blir det alltid vellykket!

Kan man ikke oppskriften, kan man bare ta på seg hatten å gå!

Te fra Søstrene Grene

Jeg var innom Søstrene Grene i dag, hørt om butikken? Der har de alt mulig fra A til Å. Jeg har fått høre at solbær teen de selger der skal være kjempe god, og det var den!:-) Det koster ikke mer enn 16,- for å fylle en hel pose! Hvis du ikke er glad i solbær, har de mange andre smaker. Anbefales!

Dagens antrekk 19.03.12

Denne buksen er elsk, til bare 299,- på Gina Tricot! :-O Løp å kjøp!

Jeg tror jeg må kjøpe meg stativ snart... Er så kjipt å ta bilder i speilet! Jeg har bestilt kamera kontroll, men den kommer ikke før i april...

Frem til da blir det nok ikke noe annet enn speilbilder, med mindre jeg tilfeldigvis har en fotograf tilgjengelig ;-)

Hva har dere gjort på i dag da?

Ut i solen

Nå stikker jeg til byn. Jeg skal treffe min gode kusine, Linn, som jeg ikke har sett på evigheter! Det skal bli kjekt! Kanskje jeg får lov til å misbruke Varner-kortet hennes i samme slengen...? To fluer i en smekk! ;-) 

Det er sol og da er jeg lykkelig! (Nei det skal faktisk ikke mer til). Kl 08.45 sto jeg på toppen av Stoltzen, så uken begynner bra... Da har jeg 2 turer igjen denne uken. Så sprek som jeg har blitt skal man ikke se bort ifra at det blir 3-4 til! ;-)Det er første gang jeg tar i bruk disse kule solbrillene... Må si med hånden på hjertet at jeg likte de veldig godt!

Kos dere!!! :-)

Herlig!

Jeg kan ikke si annet enn; åh, for en strålande morgen! ;-)

Klovn!

Jeg har hatt tv2 sumo en stund nå og benytter derfor sjansen til å se gjennom alle sesongene av Klovn (det er enkelte episoder jeg ikke har sett). Jeg dør av Frank og Casper... De er jo bare helt fantastiske! Uff, jeg burde heller brukt "fri-tiden" min på skole... Men nei! Litt artig i grunn, da jeg skulle opprette konto sto det at jeg allerede var bruker. Da jeg fikk tilsendt brukernavn og passord på mail, var det den gamle kontoen som meg og Henrik brukte på videregående. Vi gjorde ikke annet (joda) enn å se på Torsdagsklubben og annet tull i timene... Ha ha... Det var tider det!

Sååå nå blir det Klovn og snop resten av kvelden ;-)

 

Ser dere på Klovn?

Søndag er min favorittdag

Formen er på topp, takk gud, og solen skinner i verdens vakreste by! Trenger vel ikke å skrive at det er Bergen..? ;-) Jeg har vært oppe siden 10.00 i dag og nå kjenner jeg at sulten begynner å ta av her! Jeg skal snart treffe Juna å spise litt før hun drar til London. 

Det var foresten kjempe kjekt i går hos Marita! :-) God stemning og mange flotte jenter! Byturen var så som så... Det er alltid kjekkere på vors!

Jeg tror faktisk ikke at noen tok bilder i går, sååå dumt! Men jeg kan heller skrive at alle så kjempe bra ut! Utolig at ingen av oss hadde samme plagg, da alle jobber på Gina tricot! Godt var det!Ha en fin dag videre, om solen skinner eller ikke!

Ps: nå begynte det akkurat å regne som bare det! Heldigvis er det bare en liten bye!

God morgen alle sammen!

Jeg våknet helt av meg selv 06.45, frisk og tidi! Da hadde jeg kjempe god til før jeg skulle på jobb. Jeg fikk til og med tid til å lage meg en kaffe smoothie ala Stine!;-) Da jeg kjørte til jobb synes jeg å huske at jeg så solen titte frem i det fjerne... Tenk om det ble fint vær i dag da..? Da hadde jeg blitt forferdelig glad! I dag er det jeg som åpner på Gina, noe jeg ikke har gjort på over 1 1/2 år (jeg har jo vært borte fra butikken i 1 1/2 år) men så langt har jeg fuuull kontroll!;-) Det er ikke bare bare å åpne en så stor butikk!
Uansett; nå er det jobb i 8 timer og så er planen å ta en økt opp stoltzen FØR Gina-festen hos Marita... Jeg håper jeg rekker det;-)

Ha en strålende dag alle dere!!!:-)

Reis verden rundt i 4 mnd-GRATIS!

Sommerjobb som heldiggris!

Jeg kom over denne annonsen på finn.no og følte for å dele den med dere! Dette må jo være verdens BESTE sommerjobb!!!! Det passer dessverre ikke for meg, da jeg skal studere til hørsten (hadde heller ikke anbefalt den videre til dere da), men har du 0 planer i sommer og utover høsten må du bare kjøre på! Buhu! Skulle ønske det var meg!!!:-(
Full info finner du HER!

Nytt treningstøy! (Fit for fight!)

Som jeg skrev tidligere, har jeg ikke kjøpt nytt treningstøy på over 2 år! Ikke så rart da jeg ikke har trent så mye. Nå er jeg i gang igjen og trengte derfor noe nytt og behagelig som jeg kan løpe/trene i. Jeg var på G-sport å handlet hos en som pappa kjenner og var så heldig å få en del prosenter på det jeg kjøpte. Jeg ELSKER prosenter ;-) Her er innkjøpet:

Superundertøy (trøye) i esken. Det er perfekt nå som det begynner å bli mildt ute.

In love! Hva skjer!? Jeg har leitet i hele verden for å finne HELT svarte joggesko, men det er ingen som selger det! (Da har de i såfall ikke str min). Alt skal være så fargerikt og tøysete. Hva med oss som hater farger da? Jeg gren av glede da jeg fant disse! :-)

Klar for trening! Jeg måtte bare ta det på meg med en gang. Det hjelper sååå på treningsmotivasjonen med nytt treningstøy! 

Hei så lenge! :-)

 

Sitat...

"I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when they're right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together."
― Marilyn Monroe
Min nye dip-dye studded shorts!

Got to love it!!!

KOM du deilige sol, KOM du vakre sommer!! ;-)

Hva synes du??

Dette gjør meg lykkelig!

Dag etter dag, uke etter uke... Det er lett å falle utenfor til tider, bli litt deppa og lei av de samme "kjedelige" dagene. Man sitter seg ned etter en stressende dag og tenker gjerne: arh kan det ikke skje noe snart? Alt er så kjedelig..! Jeg finner meg selv sittende å tenke på denne måten i ny og ne, kanskje litt ofte, hvis jeg tenker meg om! Det er sikkert helt normalt og jeg er ikke alene om å ha det slik! Humøret er på bunn og det skal ikke mye til før en eksploderer. Kjenner du deg igjen?

Det jeg har funnet ut, som fungerer for meg, er å gjøre ting for meg selv. Være litt "egoistisk" å sette meg selv forran alt annet, uten å få dårlig samvittighet! Jeg mener ikke hele tiden, men av og til, når man trenger det mest. Det er jo utrolig viktig! Fungerer ikke du som person, fungerer ingenting rundt deg heller! Man bør rose seg selv og gi seg selv en klapp på skulderen i ny og ne, det er helt sikkert fortjent. Ha en dag i uken som du kaller "meg-dag" og kun gjøre det som gjør akkurat deg lykkelig! Alle fortjener å være lykkelig :-)

Hvis jeg skal forklare det litt bedre så kan jeg ta dagen i dag som eksempel. Jeg sto tidlig opp, trente, brukte god tid på å spise frokost og fikse meg, gikk på jobb, følte meg opplagt og fin og ting blir derfor mye enklere på jobb. (Sånn har jeg det! Hvis jeg har hatt en super start på dagen, ordnet og kledd meg og er skikkelig fornøyd, så resulterer det i en blid og samarbeidsvillig Stine!) Nå er jeg hjemme og kan ta livet helt med ro. Jeg skal ta en varm dusj, hoppe i "kosetøyet", fyre i peisen, tenne masse lys for så å ligge meg strak på sofan med tv og et glass rød-vin. I morgen har jeg fri og på lørdag skal jeg først kose meg på jobb på Gina Tricot, for så å ha en super kveld/natt med de søte kollegaene mine!!!


Ting som gjør meg lykkelig er å ha noe og se frem til! Hvis man har noe man gleder seg veldig til, hjelper det på humøret! Jeg blir lykkelig av å ha verdens beste familie som betyr alt for meg. Jeg blir lykkelig av å vite at jeg har utrolig mange søte og gode venninner som alltid stiller opp for meg. Jeg blir lykkelig av å ha to jobber jeg trives godt i og at jeg klarer meg bra økonomisk. Jeg blir lykkelig av å vite at jeg presterer bra når det gjelder trening, og gleder meg allerede til neste økt! Jeg blir lykkelig av å vite at jeg har en kjæreste som bryr seg om meg og er glad i meg. Dagene går på skinner og jeg koser meg! At jeg har bra, gjør meg lykkelig! Jeg er en lykkelig person for tiden :-)

Er du lykkelig? Hva gjør deg lykkelig?

Mobilblogg: koser meg på jobb!

;-)

Dagens antrekk 15.03.12:-)

Morgenstund...

... har gull i munn!

Jeg har trent mage 1/2 time, mer har jeg ikke tid til og tatt en soltime, allerede! Jeg sto opp 08.00!!! Det er så godt å få litt ut av dagen, når man skal jobbe i 8 timer. Det verste jeg vet er å stresse meg avgårde til jobb, selv om det skjer alt for ofte! Det beste pålegget jeg kan få... Egg og laks!

Jeg hadde egentlig fri i dag, men så er jeg så snill at jeg tok vakten til Juna, siden hun har besøk av mammaen sin ;-) Jeg merker at det blir mye jobbing for tiden, men det priser jeg gud for når lønnen kommer! He he... Lønn for strevet! Den eneste dagen jeg har fri denne uken er søndag. Det passer midt i blinken da alle Gina-jentene skal samles hos Marita å spise deilig hjemmelaget lasagne for så å ta en tur på byn. Jeg gleder meg!! Nå kom jeg på at jeg må bestille bord til oss på Jacob Aall!

Før jobb har jeg planer om å ta en tur innom G-sport. Jeg trenger noe nytt treningstøy (tror ikke jeg har kjøpt nytt på 2 år) og håper de har noe jeg liker... Hvis jeg kjøper noe, poster jeg det senere ;-)

Hva skal dere i dag da? Skole, jobb?

Mine ansiktsprodukter

Jeg har tidligere skrevet et innlegg om mine favoritt ansiktsprodukter. Innlegget kan du lese Her!

Som dere ser er jeg helt frelst av Ole Henriksen sine vidunderprodukter! De er helt fantastiske! Prisen er det verre med...

Uansett, det jeg gjerne vil spørre dere om er hvilken ansiktsprodukter dere bruker!? Det finnes jo tusenvis av forskjellige produkter og det er jo alltid fint med tips fra andre :-)

Selv har jeg tidligere brukt Clinique, Shiseido og Kanebo, men de kan ikke måle seg med Ole`s ;-)

Så hva sier dere...?

På forhånd takk for tips!! :-)

Dagens antrekk 14.03.12
En litt avslappende stil.... Jeg elsker de nye solbrillene jeg har kjøpt på Gina! De kommer til å bli brukt MASSE!

Nå kjører jeg på jobb! Dere, gjett hvor jeg var kl 09.00 i dag da!? På STOLTZEN!!! Jeg er så stolt av meg selv for tiden. Det føles godt! :-)

Hva skal dere i dag da?

Lover å se innom bloggen til alle som har kommentart de siste dagene. Det har bare vært litt manko på tid!

Vil-ha-nyheter fra Gina TricotJeg gleder meg sååååå mye til sommeren, da jeg ikke trenger å gå med annet enn en kul shorts og t-skjorte! Livet blir rett og slett mye enklere når man ikke trenger å kle seg "lag-på-lag"! Allerede nå har Gina Tricot fått inn en haug med tøffe shorts, og mange fler skal det bli! Gleder meg :-)

Hva synes dere om shortsene?

Jeg drikker BARE Voss-vann!

He he, nei det gjør jeg ikke! ;-) Det kommer fra springen det og, sikkert... Men da jeg så denne søte lille flasken på Safari, måtte jeg bare ha den! Den er jo perfekt å ha med seg i vesken. Jeg drikker ikke 1/2 l om gangen uansett! Jeg har faktisk leitet litt etter denne størrelsen, 250 ml, så nå er jeg glad! Og sliten!!! Jeg var først på skolen fra 8-12 så på jobb fra 13-21.... Nå er det sofan resten av kvelden....
Gårsdagens lille innkjøp

Hva synes dere?:-)

Mobilblogg: Mattetime(r) og formen er på topp!

I dag er det tirsdag og det betyr 4 timer matte, jippi!! Vi holder på med siste kap. i første bok som handler om funksjoner. Da er det bare å ta frem kalkulatoren, eller datamaskinen som jeg synes er mer passende for den store innviklede tingen, og ikke skjønne en dritt! Jeg MÅ begynne å jobbe med matte hjemme og! Matte er faktisk gøy så lenge man kan det;-)

Jeg er foresten fornøyd med meg selv etter gårsdagens treningsøkt! Jeg gikk opp Stoltzen på 16,24 (måtte stoppe etter trappene da jeg holdt på å kaste opp blod og lårene sviktet under meg) og jogget deretter ned til Skredderdalen, hoppet nedover skråningen og jogget videre hjem... Da jeg kom frem var jeg faktisk så giret at jeg ville jogge mer, men tiden strakk dessverre ikke til... Nå blir det Stoltzen 2-3 ganger i uken! Hmm, om jeg er støl i dag, sa du? Nei, ikke et sted!!! Nå begynner det å ligne noe;-) Det beste jeg vet med å jogge i fjellet er at jeg har "hele" stedet for meg selv... Jeg treffer ikke på en sjel!

Se så flott da!!! Skredderdalen.

Meg i mitt rette element! (På shopping)

I dag er det den beste dagen i mnd, nemlig lønningsdag!!! Etter mye jobb, trening, skole og annet slit, fortjener jeg dette!

Flinke Jan Gunnar Solli! (Check it out people)!!!

Den beste DJ´en! ;-) Bare synd han ikke er i Bergen lenger og kan spille for oss, både som DJ og fotballspiller... Kom deg til Bergen å ta en trall!!!

Trykk HER så kan du få høre den nyeste + mange flere sanger!!! Du kan også følge han på twitter og facebook ;-)Dj Solli!

Se hva jeg fikk i posten....!

Brune linser! Ha ha!! (Vet det er litt 2009, eller noe). Jeg måtte bare teste det ut, hvordan jeg ser ut med brune øyne... Jeg har prøvd brune linser før men da var jeg blond, og det så ikke ut! Jeg synes det var mer kledelig nå, jeg så litt "søtere" ut med brune øyner, litt mer uskyldig! ;-) Men jeg er selvsagt uendelig mer fan av min naturlige farge og kjempe glad for at de er blå! Man kler alltid best vår naturlige øyenfarge.... 

Søt sant? Tror jeg ser litt spansk ut ;-)

Jeg var en liten tur ute med Hanne og de i går. Det var kjempe kjekt!!! Siden jeg aldri i livet tar med meg det nydelige kameraet mitt på byn, ble det dårlige mobilbilder... At vi er en smule beruset gjør ikke kvaliteten noe bedre!Vi tok Limousin til byn ;-)

Nattmat på Macén er standard....Stilig Hanne :-)

Nå skal jeg spise en hel Grandiosa alene!!! Ha en fin søndag alle mann :-)

Sminke (kosmetikk) guide! Nyhet på Gina Tricot

Søte Elena, som brakk hånden forrige lørdag!Juna i action!

Fiiiiin!

Sylvelin er mer opptatt av påfyll... Flinking!

Her er de tre forskjellige luktene. 

Marita! Flinkeste Gina-jentenBeste bildet! Uffa....Jeg synes at "hyllesystemet" ser utrolig profft ut!

Litt rask info om produktene

Parabener: Fler og fler er opptatt av at produktene de bruker skal være uten parabener. Alle Gina Tricos produkter er parabenfri!

Testet på dyr: Tenk på dyrene! Tusenvis av dyr brukes hvert år til dyreforsøk i kosmetikkindustrien. Gina Tricot er ikke en av dem! ingen av produktene er testet på dyr!

Kostene: Alle kostene er av ekte hår (geitehår)!

Produktene: I første omgang slippes det 40 forskjellige produkter, men det vil komme mer utover våren.

Pris: Prisen på produktene ligger mellom 19-69,-

Uvalgte butikker: Det er ikke alle Gina Tricot-butikker som selger kosmetikk, 69 butikker delt på 5 land. Gina Tricot Åsane er så heldige å være en av dem! ;-)

Det var vel stort sett det jeg hadde å si/vet om de nye produktene. Håper dere ble litt klokere og at dere tar turen innom for å sjekke ut de fargeglade nyhetene på Gina Tricot!

 

 

Dagens antrekk 09.03.12

Tok noen i farten på jobb:-)

Nyt dagen til denne fine sangen...

... som jeg elsker for tiden!

 

Kiss kiss! Veldig føornøyd med den nye leppestiften...

Jeg elsket denne leppestiften fra Gina Tricot! Jeg har leitet etter AKKURAT denne fargen i evigheter! Og vet dere hva; den er jo kjempe bra! Jeg har dyrere leppestift som er mye dårligere....
"Hjemmespa" med Gina Tricot produkter

Jeg måtte selvsagt teste ut noen av de nye produktene vi har fått inn... Nå har jeg tatt litt sol og er klar for en lang og deilig dusj før jeg skal treffe Junis! Da skal jeg bruke den nye peelingen jeg kjøpte i går. Det lukter jo snop av den! Mmmm.... Peeling, showergel, bodylotion, bodybutter og deo kommer i tre forskjellige (smaker) lukter... Ja, når ting lukter så godt får jeg nesten lyst til å smake på det!

Jeg skal teste ut alle de nye produktene så jeg ka gi dere en tilbakemelding, enten det er bra eller ikke. Noen er selvsagt skeptisk til produkter som er veldig billige...? 

Senere kommer det noe bilder som jeg tok på jobb i går samt litt info om de nye produktene. Jeg vil at alle skal digge de! ;-) Jeg må også få med (med små bokstaver hvis det hadde eksistert på bloggen) at Gina Tricot sine produkter ser mye mer proff ut en H&M sine. Håper de er like bra som de ser ut som!

Bursdagsgaver

Jeg har jo glemt å skrive hva jeg fikk til bursdagen! Jeg fikk så utrolig mye fint, jeg er heldig som har en så fin familie og flott vennegjeng! :-) Kjempe glad i alle sammen! Takker, bukker, nikker og neier!

- Pax garderobeskap (du finner det HER). Jeg skal ha det i hvitt!

- 1/2 års medlemskap på Sib- treningsenter.

- Nye negler

- Masse penger ;-)

- En fin bukett med røde roser

- Gavekort på Kicks (skal kjøpe nye Ole Henriksen produkter).

- Gavekort på Chica (endelig blir det spa på denne trøtte sjelen og).

- Sminke produkter.

- Skilt med sitat fra Kremmerhuset.

- Vin glass.

- Litt klær.

- 4 vin.

 Pax-garderobe... Jeg skal som sagt ha det i hvitt. Åh, som jeg gleder meg til å få det på plass!!!

 

Tror jeg har fått med alt nå! Jeg er en heldig jente! :-D

Gårsdagens innkjøp

Ja, jeg handlet litt på Gina i går... Dvs; jeg byttet inn noe jeg ikke skulle ha, så kortet ble ikke noe varmt ;-)

Genseren i "sølv" er den jeg gikk med i dag. Elsker den....

Denne kjolen ser litt heksete ut (det passer jo meg) men når man tar den på er den stilig! ;-) Du kan se den på HER!

Hva synes dere???

Sushitime!

Jeg er ihjelsulten hver gang jeg kommer hjem fra jobb! I dag har jeg jobbet fra 7.30-21.00 og det siste som fristet nå var å stå på kjøkkenet å lage mat! Derfor ble det Sushi take away fra Red Sun, Bergens beste sushi! ;-)Favoritten min er Spicy Crispy Roll... Folkens, ikke glem å bestill Chili-majones neste gang dere kjøper sushi... Den er fantastisk god og sender sushien til nye høyder ;-)

Dagens antrekk 08.03.12

Kjapt bilde på jobb;-)

NYHET!!! Sminke på Gina Tricot!

Nå har vi fått inn en hel del sminke og annet tilbehør.... Masse bilder og mer info kommer senere!;-)

Gratuler med dagen, alle dere vakre kvinner!

I dag er det, som dere vet, den internasjonale KVINNEDAGEN! 8 mars handler det KUN om oss, og ingen andre! Hva hadde vel verden vært uten oss?:-) Så du, mannen, gjør noe ut av denne ene dagen i året og hvis den kvinnen som står deg nærmest hvor mye hun betyr for deg, hvor mye du setter pris på alt hun gjør for deg og andre, hvis det med kjærlighet og takknemlighet! Hun er tross alt den viktigste kvinnen i ditt liv og det er vel ikke uten grunn <3

Jeg er forelsket...

... i thailandsk mat!!! Jeg vet jeg har sagt det før, men jeg bare elsker alle thailandske retter :-) I dag ble det den "gode gamle" Panengen. Jeg er så heldig å har en personlig assistent (min søster) boende hos meg en stund og akkurat nå er hun så grei at hun står å rydder kjøkkenet. Jeg sto selvsagt for middagen; kokken Stine ;-)

Oppskriften er superenkel... Her har du den:

Du trenger:

- Kyllingfilèt

- Santa Maria Paneng mix

- Santa Maria Coconut milk

- Wok mix

- Nan brød (vet det er indisk, men er forelsket i det også)

- (Ris hvis man ønsker det).

 

Slik gjør du:

- Kuttkyllingen i biter og wok den.

- Tilsett Paneng og Coconut milk.

- Ha nanbrødene i ovnen.

- Etter at Panengen har kokt opp, tilsetter du wok mixen og lar dette varmes (ikke for lenge, da blir det bløtt og ekkelt).

Nyt maten! :-)Så sulten og så glad i thaimat <3

Denne karen her har fast plass på kjøkkenet når jeg lager mat. Så ser han opp på meg med sitt søte lille "sultne" ansikt... Går ikke på den, Emma!"Dagens innkjøp"! Han elsker poser... Emmas lille Fetisj!

Den beste nettsiden...

... når det gjelder ting og tang og andre duppeditter er Kremmerhuset.no! Jeg er kjempe fan av den butikken og handler mest mulig til leiligheten der:-)

Mine favoritter:
Fint ikke sant!? :-)

Dagens antrekk 06.03.12

Enkelt og greit :-)Dårlige bilder, men det er ikke alltid man har tid til å knipse 100 stk! ;-) Litt bilder i speilet hører også med på slike dager! Ser dere at på meg to forskjellige pastellfarger i dag? Jeg som egentlig hater farger...! Tja, det så jo greit ut da :-) Jeg gir det maks 30 min, så hulker jeg sikkert pga jeg tok det på meg og det er for seint for å bytte! En annen ting som er verdt å nevne er at jeg IKKE har på meg favorittbuksen min i dag! Denne er helt ny, men kan minne om den andre pga glidelåsene... Måtte bare si det! Så dere ikke tror jeg er gal å bruker samme buksen hver dag! (bruker den bare 6 dager i uken)....

Skoene er ute på jobben, skal poste et bilde av de senere... De er kul!!!

Gina Tricot next!

Ha en nydelig dag dere!!! :-))

Mobilblogg: nye negler

Da har jeg fått time hos Nails for you kl 13.00 i morgen! Det skal bli godt å få fikset litt på de da det begynner å bli en stund siden sist og de ikke ser ut i måneskinn! Jeg synes at det er direkte flaut å stå i kassen på Gina med knekt og flisete negler, det ser jo ikke bra ut! Som sagt så begynner det å bli en stund siden, det har ikke noe med Nails for you å gjøre. For å være ærlig synes jeg at de er nr 1 i Bergen, av de jeg har vært hos! Jeg vet at det er dyrt å fikse neglene en gang i mnd, så jeg har vært inne på tanken om at jeg skal ta en liten pause etter denne gangen...? Vi får se;-) Det er jo så fiiiint! Denne gangen bruker jeg litt av bursdagspengene mine sa, så det er ikke min lommebok som har fått kjørt seg;-)
Går du å får fikset på neglene? I såfall, hvor går du?:-)

Sitat....Skiltet er kjøpt på Kremmerhuset. Noe av det jeg fikk til bursdagen, av Hanne, Jeanette og Tina :-)

Oppskrift på Cake pops og Cupcakes

Jeg lovet jo å poste oppskriften på de herlige Cake popsene jeg lagde til gjestene mine samt Cupcaksene, så nå skal dere få det trinn for trinn! Det finnes selvsagt mange forskjellige måter å lage det på, jeg poster oppskriftene jeg selv brukte. Som jeg skrev tidligere så hadde jeg veldig knapt med tid, så en mer lettvint måte å lage Cupcakes på skal dere lete lenge etter!

Cake pops

Du trenger:

- Brownies

- Trepinner

- Rosa sjokolade

- Kakepynt/dryss

- En vasePinnene og den rosa sjokoladen kjøpte jeg på Hobbykjelleren. Kakepynten og browniesen (Toro) på matbutikken.

Slik gjør du det:

- Bak brownies og la den avkjøles.

- Lag runde klumper av den ferdige kaken og la de ligge ca 15 min i kjøleskapet.

- Smelt sjokoladen (varmebad). NB! Ikke smelt den rett i pannen da sjokolade ikke trenger mer enn 32-33 grader for å smelte. Da blir den ødelagt! Prøv deg litt frem med en liten mengde først, det gjorde jeg. Det er dumt å ødelegge en hel pose. Hvis du er usikker på hvordan du skal gjøre det kan du gå inn HER.

- Når sjokoladen er smeltet og brownies-ballene er skikkelig avkjølt, trer du de på en pinne og dupper de i sjokoladen. Bruk gjerne en skje for å få sjokoladen gjevnt over hele "ballen". 

- Dryss over kakepynten før sjokoladen stivner og la de tørke i noen minutter. 

- Plasser de i vasen.

Enkelt ikke sant! (det høres mer innviklet ut enn det er). De er mektig, men smaker utrolig godt! :-) Som jeg skrev over er det mange forskjellige måter å lage de på. Velg den kaken du liker best og bruk en glaasur som passer til. Jeg skal lage Gulrot Cake pops neste gang! ;-)Såååå fine!!

 

Cupcakes

Du trenger:

- Muffins/cupcakes former

- Toro muffins

- Mykt smør

- Melis

- Egg

- Bringebær syltetøy

- Kakepynt

Jeg lagde muffins, men liker å kalle de Cupcakes ;-) Som sagt hadde jeg lite med tid!

 

Slik gjør du:

- Bak Cupcakesene og la de kjøle seg ned.

- Lag smørkrem.

- Bruk en "konditorpose" til å ta på smørkremen med. Da blir det mye finere.

- Strø på kakepynten til slutt.

Her finnes det også hundre andre måter å gjøre det på! Jeg skal ikke skryte for mye av dette bakeverket, da jeg har smakt bedre før ;-) Har man litt mer tid så klarer men sikkert bedre! :-)Håper dette var en enkel og grei forklaring! Gi meg gjerne en tilbakemelding hvis du bruker oppskriftene! Cakepopsene har jeg diktet på selv, sånn at det er sagt! Hi hi....

Bursdagsmiddag med Sis!

Jeg føler at jeg fikk feiret med selv nok i går, så dagen i dag har vært veldig rolig! En god middag med sis er vel egentlig det eneste jeg har gjort i dag, utenom å ta livet 110% med ro... Gjett om det har vært digg!!En trøtt Stine....


Sis....

Bildedryss fra bursdagen min

Lovet å poste noen bilde fra i går. Vi var ikke noe spesielt flinke til å knipse, det er jo standard, men noen ble det da :-)

Litt av en herlig gjeng! <3

Bursdagsbarnet! (Frokost på sengen)

Hipp, hipp, HURRA for meg som fyller hele 23 år i dag! 

Jeg hadde en super bursdagsfeiring i går/natt og vil takke alle de søte jentene for en flott fest! Dere er herlige!!!!

Nå våknet jeg til deilig frokost på sengen, som min kjære søster har laget. Det er ikke hver dag man får frokost servert på sengen! ;-) 

Morgenstund har gull i munn ;-)

Til slutt vil jeg bare skryte litt av meg selv... Vet dere hva jeg gjorde 04.00 i natt? Joda jeg vasket HELE leiligheten! Ha ha! Gjett om det var deilig i dag ;-)

Tjoho! Ha det fint så lenge! :-) Bilder fra festen kommer senere!

JEG har den beste kjæresten!

Se hva som ble levert på jobben min i dag!!! En nydelig bukett med røde roser, konfekt og verdens søteste kort! Min kjære Andrè er på Bali og får dessverre ikke feiret bursdagen min med meg! Det er trist. Uansett så er dette noe av det fineste jeg har fått! Det er helt sant at det er tanken som teller! Jeg ble utrolig rørt og grinte pittelitt :-) Glad i deg Andrè!En rørt og glad Stine :-)

Nå skal jeg bake ferdig Cupcaksene og slenge meg i dusjen. Jeg poster et bilde av kveldens antrekk litt senere og ALLE bildene fra festen i morgen! ;-)

RESULTATET!!!

Jeg er såååå fornøyd og stolt av meg selv nå! I dag kl 08.00 sto jeg på kjøkkenet å bakte cupcakes og gjorde ferdig cake popsene! De ble dritbra, om jeg skal si det selv! Oppskrift osv poster jeg i morgen;-) Nå er det jobb! Ha en strålende dag!!!!!

Dagens innkjøp!

Puh! Jeg holder på å gå i bakken nå. Jeg har ikke gjort annet enn å stresse i HELE dag. Før jobb klarte jeg å tømme (nesten) hele esken min med klær som er bak på pauserommet, det er alltid gledelig i en stressende hverdag med noen nye plagg ;-) Glad ble jeg da vi hadde fått inn verdens søteste kjole, som jeg MULIGENS bruker i morgen. Vi får se.... Jeg er dessverre ikke fan av å gå med kjole! Den eneste jenten i hele verden sikkert... Hø hø...

Jakken bakerst er helt RÅ! Håper å få brukt den i morgen ;-)

Alle kundene vil ha den, få fikk den. Jeg grebbet den til meg! (Buksen).

Mitt første pastellfargede plagg i år. Fler blir det...Her er kjolen! Den er så fiiiin! Synd det ikke synes på bildet da! Den er lårkort UNDER stoffet! Skal ta et bilde med den på i morgen! ;-)

Hva synes dere?? :-)

Nå lukter det Brownies i hele leiligheten... Jeg er herved igang med Cake popsene!!! Jeg koser meg med et glass (velfortjent) rødvin mens jeg slikker bakebollen ;-)

Hundre baller i luften!

Jeg blir stresset av meg selv! Som jeg skrev tidligere, skal jeg feire bursdagen min i morgen. Da får jeg besøk av 16 søte jenter, og jeg gleder meg som bare det! Men som den perfeksjonisten jeg er så er det Uaktuelt å ha folk på besøk uten å "sleike" hele leiligheten! Jeg kan ikke fordra å ha besøk når det er rotete hjemme...Det er selvsagt ikke noe problem å rydde og vaske, det er bare snakk om mangel på tid. Jeg har jobbet litt vel mye denne uken og gjerne ikke vært hjemme før nærmere 22.00 hver dag. I tillegg skal jeg trene, være litt sosial, skrive litt på bloggen og ikke minst jobbe med skole (noe som aldri blir prioritert)! I dag har jeg altså jogget, en pitteliten tur, vasket hele huset og skal nå til å kle meg og fikse meg. Jeg må en tur på ikea å handle inn litt forskjellig før jobb. Og så må jeg jo kjøpe meg noe fint å gå med i morgen ;-) Til slutt var det jo de dere Cake popsene! Jeg SKAL lage Cake pops til jentene, samt Cupcakes! Men det var den tiden igjen... Når skal jeg få tid til det? Hvis de kan stå i kjøleskapet over natten, kunne jeg jo laget de i kveld etter jobb...? Eller før jobb i morgen...? Ja, jeg skal faktisk jobbe i morgen og! Til 17.00... Så jeg har heldigvis LITT tid før gjestene kommer. Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å dåne av stress i morgen... Buhu! 

Men fra litt syting til noe mer positivt, det er SOL i dag!!! Hurra!! Det er godt jeg ikke begynner på jobb før 16.00 i dag, så jeg få nye den i noen timer. I just love the sun... På med solbrillene! ;-) Jeg er også så grei at jeg lemper 2 store søppelsekker med klær til Fretex. Det er ikke alt jeg trenger å selge. Godt å vite at noen kan få bruk for det!Jeg skal poste oppskriften jeg bruker og bilder av Cake popsene når de er ferdig, uansett resultat...Så lenge de ser bra ut er jeg fornøyd, smaken kan være så som så ;-) Husk at det hjelper alltids med et lite "lykke til!" :-)

Nå må jeg løpe! Ha en fin dag :-)

 

 

Få "vakre" føtter (tips)

Ta en titt på føttene dine... Ser de bra ut? Hvis ikke så har jeg noen vidundertips jeg gjerne vil dele med dere! Dette er FEIL! Bort, bort, bort med den dø vinterhuden!!!

Baby Foot:

Det japanske produktet som forvandler stygge vinterføtter til babyføtter! Jeg prøvde dette produktet i fjor, før jeg skulle på ferie, og kan ikke si annet at jeg var kjempe fornøyd! Det kommer i en pakke med to plastsokker. De skal du ha på deg i to timer. Etterpå skal du vaske føttene lett med en klut, ikke skrubbe! Resultatet kommer ikke før om 2-7 dager, da all dø hud vil begynne å flasse av (ekkelt ja!). Du skal da skrubbe den dø huden av og resultatet blir deilige og myke føtter. Akkurat som en liten baby! ;-) På pakken står det at man skal ta samme behandling etter 3-4 mnd, men det er bare hvis det trengs. Produktet får du kjøpt på Cubus til 199,- 


Sokkene er enorme, så et lite tips er å ta en vanlig sokk utenpå. Da slipper du at de hele tiden faller av.

 

Det finnes andre måter å få fine føtter på, gratis. 

Steg for steg:

- Et varmt, ikke uutholdelig, fortbad i ti minutter. Ta gjerne litt olivenolje for bedre effekt.

- Etter forbadet er er det tid for å fjerne hard og dø hud. Føttene er da mykere og lettere å jobbe med. Har du ikke hard hud kan du bruke en grov skrubbekrem. Bruk fotfil på områder som er hard.

- Skyll føttene og tørk de godt

- Smør føttene inn med en god fotkrem, har du ikke fotkrem kan du bruke vanlig bodylotion. Et pluss er å gjøre dette om kvelden før du legger deg. Da kan du smøre føttene, ta sokker utenpå for så å la dette virke over natten. 

- Siste steg er neglene. Klipp/fil og lakk deg fin. Gjerne i vårens fine pastell-nyheter!Ingenting er som fine, myke og velstelte føtter. Spesielt ikke når de skal vises frem om sommeren!

Håper dere ble litt klokere og at dette kunne være til hjelp!

Stine Knutsen

23, Bergen

Jeg er 23 år og kommer fra byen mellom de syv fjell, Bergen. Jeg blogger om klær, mote, interiør, mat, min hverdag og alt annet som interesserer meg. Håper dere kan ha glede av det jeg skriver og at dere synes at bloggen min er et fint sted å besøke:)

bloglovin ToppBlogg - toppliste for bloggere

Kategorier

Arkiv

hits