FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER INTERIØR TIPS KONTAKT
april 2012

Favorittsitat!- Oscar Wilde

Dagens treningsøkt: check!

Da var dagens treningsøkt vel overstått... *God samvittighet*! En tur i grillen ble det også gitt! I tillegg har jeg hatt 4 timer med matte, noe jeg har hver tirsdag! Så var det bare til å finne frem hostorieboken og lese i vei.... Senere har jeg avtale med Juna'en min! :-) Vi skal på VineYard på Garage. Jeg kan ikke huske sist jeg var der og jeg kan i hvertfall ikke huske sist meg og Juna tok oss noen glass sammen, kun vi to! Gleeeder meg :-) Kameraet blir selvsagt med. Det blir en rolig kveld så da våger jeg det. Ellers holder jeg meg som oftest til mobilen når jeg er ute. Egentlig ganske smart har jeg lært, etter å ha ødelagt/mistet x antall kameraer på byn! Men FØRST; lesing!Emma hadde sååå lyst å være med, men jeg sa nei ;-)

(Dette innlegget ble vel å merke skrevet for noen timer siden, men blogg.no har vært helt på tur i dag!! SYKT irriterende!)

 

Deilig hjemmelaget pålegg

Jeg er så utrolig påleggs-lei. Hvitost, brunost, skinke, makrell i tomat osv... Det er jo såå kjedelig! Derfor prøvde jeg meg på en ny variant av pålegg i dag og det ble utrolig godt! Det jeg gjorde var å lage min hjemmelagde Guacamole og brukte den som en slags smørost under spekeskinke. Man kan selvsat toppe den med andre varianter, her er det bare til å la fantasien løpe løpsk! ;-)

Stines Guacamole

Til 2 personer.

Du trenger:

- 1 Avocado

- 1 Chilli

- 1/2 fedd Hvitløk

-  1/4 Rødløk

- Salt og pepper

Jeg pleier også å bruke noen dråper lime.

Slik gjør du det:

Del en Avocado i to og ta ut innmaten med skje.

Finhakk hvitløk, rødløk og chilli.

Bland alt godt og smak til med salt og pepper.

Mmm... Så god var ikke din frokost vel? ;-)


Toppene som gjør seg under en gjennomsiktig overdelToppene gjør det lille ekstra

Gutten som ødelegger nattesøvnen min

Planen var å ta en joggetur, men siden jeg våknet opp med stiv nakke og rygg (ikke noe nytt), må jeg utsette det til i morgen. Det går jo utover hodet. Såååå hodeverk!:-( Jeg forsetter heller der jeg slapp i går og leser ut resten av historieboken. 2. Verdenskrig og årene etter det er ikke det kjedeligste lesestoffet... Jeg gleder meg egentlig bare til jeg kan kaste hele boken i søppelet!;-)

Så fikk jeg selskap av Emma som sto å skrek utenfor vinduet. Denne karen her har en tendens til å ødelegge nattesøvnen min ja! Jeg vil egentlig ikke ha han inne om natten men da han mjauer som en gal utenfor vinduet helt til jeg henter han, så har jeg ikke alltid noe valg. Problemet er at han aldri har planer om å sove hele natten... Sånn rundt 04.00 (da jeg er i min dypeste søvn) begynner han å styre på. Han klorer seg opp og ned langs sengen og biter meg, ikke hardt, i beina. Jeg klikker, men prøver så godt jeg kan å beherske meg.... Stakkas liten. Han er en gutt, heter Emma og har rosa halsbånd :-/

Luksus

 

Om ikke akkurat luksus, så nyter jeg i hvertfall denne skålen til kveldsmat. Vel fortjent etter flere timer med eksamenslesing!:-)

Ukens nye innkjøpDet er ikke så lett å se, men skjørtene er kort forran og lang bak. Det svarte er nydelig!Grønt? Ikke helt min farge... Men med en fin brunfarge og fasongen på kjolen blir den super til sommeren ;-)

To "pusegensre"...

En viktig ting å ha for lengre turer...

Hva synes dere? :-)

Bilder fra lørdag (Middag på Zupperia og dessert på Jacob Aall)

Jeg koste meg kjempe masse med Hanne i går! Vi spiste god mat ute i solen på Zupperia og tok desserten på Jacob Aall ;-) Det ble en rolig kveld og det er jeg glad for i dag!

Selv om solen skinte, var det verdens verste nordavind! Vi måtte pakke oss godt inn med tepper!Jeg har på meg verdens kuleste vest! 

Min faste rett på Zupperia, Havets frukter! Mmmm....Hanne har også sin faste!Det var ikke akkurat varmt i luften så da passet det godt med Irish Coffee å varme seg på.

Så kom søte Ina og ville joine oss. Godt selskap :-)

....?

 

Sliten.org

Etter en laaang joggetur, hele 17 km, dro jeg rett til byn for å treffe Juna. Vi har ikke sett hverandre på en stund, så det var koselig :-) Kaffe og "shopping". Vi går mer inn og ut av butikker uten å ha sett på noe som helst og bare skavler i vei!

Nå koser jeg meg med ferske vårruller og vurderer en tur i grillen. Man blir ikke akkurat brun av at det konstant regner! Jeg hadde foresten utroolig flaks da jeg jogget i dag. Det begynte ikke å regne før jeg var nede. Skal si, skal si... Jeg har visst litt flaks i ny og ne jeg og ;-)Det er egentlig mer ut som kondomer med innmat ;-)

Andrè og jeg var i middagsbesøk til noen vietnamesere for en stund siden og fikk servert hjemmelagde ferske vårruller. Etter det prøvde vi å lage det hjemme. Det ble utrolig bra og ikke minst super godt! Jeg skal uansett dele oppskriften med dere neste gang jeg lager det :-) Det ser gjerne litt vanskelig ut, men det er det ikke!

Dagens antrekk

Herlige lillesøsteren min!

Orkan på fjellet!

Jeg holdt på å blåse vekk da jeg kom opp på toppen av Stoltzen så mye som det blåste! I dag følte jeg at det gikk fort oppover. Jeg tror det er på tide å ta tiden igjen, for å se om 4-5 turer opp Stoltzen i uken gir resultater ;-) Å ta tiden hver gang er bare unødvendig. Det ødelegger på en måte motivasjonen å se at det går sakte fremover. Å ta tiden en gang i mnd er mye bedre. Da er det også lettere å se fremgangen. spennende ;-)

Massasjen var jævelig foresten. Fy flate så vondt det var! Fysioen trykket på vonde punkter jeg ikke visste eksisterte og det var like før jeg hylte flere ganger. Etter at hun var ferdig sa hun at hun var oppgitt over at jeg, i min unge alder, var så dårlig i nakken og ryggen. At det ikke var normalt i det hele tatt. Jeg skal derfor tilbake for å ta en slags undersøkelse/utredning for å finne ut hva som evt er årsaken til plagene og hva som kan gjøres for å forbedre det. Det blir ikke akkurat bedre med årene. 

Nå er det snart jobb. Jeg tar med Historieboken på jobben i håp om at jeg får sjans til å lese litt. Tviler, men det er jo greit å ha den med!

Jeg går ikke i annet en trenings og joggeklær for tiden. Det er faktisk ikke så gale ;-) Da bruker jeg litt mindre tid på å gjøre meg klar om morgene!

Ha en super dag! :-)

Tid for massasje

Og da snakker vi ikke om avslappende aroma opplegg. Da snakker vi hardbarka shitt! Jeg sliter så sykt med nakke og ryggsmerter! Det har jeg gjort i lang tid nå og jeg tror jeg har sagt 100 ganger at jeg trenger massasje. Om 5 min skal jeg altså inn til fysio som skal mishandle meg i 45 min. Men de plagene jeg har er det viktig med en person som kan sakene sine, ikke en leke massør;-) Håper på å bli et nytt og bedre menneske!

Nydelig sang

Mobilblogg: dagens treningsøkt

Etter 4 timer med matte er kroppen rastløs! Jeg tar meg en lang joggetur så kommer sikkert energien tilbake;-)

Pute-sitat

Veldig riktig!

Mobilblogg: siste innspurt før leggetid

Jeg har vært kjempe flink i dag! Jeg har lest og lest og lest og lest. Så har jeg sett litt på tv. Jeg så litt på Brann-kampen men da Molde scoret det første målet, så jeg heller repriser av Hotel Cæsar på Sumo. Så patriotisk er jeg!

Tilbake til lesingen... Jeg skrev i forrige innlegg at jeg alltid leser det første kap og aldri kommer meg videre. Grunnen er jo, det fant jeg ut i dag, at første kap handler om Antikken. Såååå sykt kjedelig og uinteressant! Jeg hoppet rett og slett over det og den videre lesingen gikk som en drøm. Historie kan faktisk være utrolig kjekt! Interessant å lese om menneskene som levde før oss osv. Jeg får bare håpe at når jeg skal trekke tema på eksamen at det IKKE er om Antikken;-)

Natta!

Ukens første treningsøkt og eksamenslesing

Jeg våknet ikke før 11 i dag. Eller jeg har vært våken siden alarmen begynte å ringe kl 9, men utsatt den og utsatt den hvert 10. minutt til kl ble 11. Jaja, det er egentlig like greit, så blir denne siste påskedagen litt kortere! Jeg vet ikke hva det er med meg... Selv om jeg sikkert ikke hadde gått i butikker torsdag, fredag, søndag og i dag (mat og klesbutikker) så er det et eller annet som skjer med meg når jeg vet at de er stengt. Alt blir liksom så kjedelig... Ja, ikke vet jeg hva som egentlig er problemet...?

Nå skal jeg ut å jogge. Ukens første økt. Noe som i og for seg er ganske åpenlyst da kl ikke er mer enn 12 på en mandag ;-) Etterpå blir det en liiiten soltime for så at jeg skal sitte inne i hele dag og jobbe med skole. NÅ er det på tide at jeg begynner! Jeg skal opp i muntlig eksamen 7. mai og har ikke åpnet boken ennå. Eller jeg har åpnet den men hver gang jeg skal lese så begynner jeg på første kapittel og avslutter på første kapittel, for så å gjøre det samme om og om igjen. Jeg får krysse fingrene for at det er akkurat det kapittelet jeg kommer opp i da! Jeg skal altså lese 2 års historie på under en mnd. Og så har jeg matte i tillegg. Blæh! Jeg har kun meg selv å takke, men egebtlig så er det ikke så dumt som det høres ut som. Jeg er nemlig en sånn person som glemmer det jeg har lest/lært etter en stund. Så hvis jeg skulle brukt et år på å lese på historien, hadde jeg definitivt glemt det jeg hadde lest de siste 11 mnd. Intens lesing siste mnd gjør at det er enklere for meg å huske det! Er dere med...? Matten er ikke noe problem. Der har jeg hatt undervisning og føler at jeg kan det. Men nå skal jeg ikke være alt for stor i ord. Da går det sikkert motsatt vei. Jeg tar livet med ro og stresser ikke. Det går som det går. En ting som hjelper meg på muntlig eksamen er at jeg ikke er nervøs og redd for å stå forran folk å snakke. Det har jeg alltid likt. Likt å høre min egen stemme ;-) Jeg står ikke å skjelver og svetter med 3 A4 sider med "stikkord", da snakker jeg heller rundt grøten og håper på det beste. Det gikk jo fint på avsluttende eksamen da jeg kom opp i mediekunnskap muntlig. Da kastet sensoren en 6'er etter meg! ;-)

 

Det regner som fy ute... Digg!

Ansikts-spa!

Etter en lang og strevsom uke, er det godt å gi ansiktet litt pleie :-) Hver søndag er det Ole Henriksen ansikt-spa-dag. Jeg får ikke sagt nok hvor mye jeg forguder det merket, ikke minst Micro Mini Peel System! Slik foregår "behandlingen" steg-for-steg:

Rens ansiktet godt med en god rens. Jeg bruker Ole Henriksen On The Go Cleanser.

1 steg: Peel grundig med Almond Polish og skyll ansiktet med vann.

Man får med en porsjonsskje slik at man ikke overdriver/underdriver.

2. steg. Påfør Lemon Strip i hele ansiktet, men unngå øyeområdet. La det virke i 2 minutter. Dette skal ikke skylles av.

Dette er en tynn gele med mye syre. Det svir skikkelig når man tar det på og man får ofte en rødhet. Dette er helt naturlig, altså meningen.

Her har jeg en svak rødfarge i skinnene.

3.steg. Påfør Chamomile Comfort, som er en maske. Den inneholder Kamomille. Kamomillen er mild og tar knekken på rødheten og svien. 

La det virke i 20-30 minutter.

Med i pakken får man også to svamper. Vask ansiktet grundig med svampen til masken er borte.

Smør til slutt ansiktet med et godt serum og en god ansiktskrem. Jeg bruker Truth serumet til Ole Henriksen og Sheer Transformation som ansiktskrem. Jeg har gått over til sistnevnte nylig, da huden min ikke trenger en feit krem når kulden har begynt å slippe taket. Den er fantastisk.

Sist vil jeg bare si at Ole Henriksen Micro Mini Peel System koster en del, men til gjengjeld er pakken veldig drøy og du får en flott hud samt glød i hele ansiktet! ;-)


Du kan få kjøpt pakken hos Kicks til 1495,-

 

 

Noen bilder fra i dag

Jeg takler ikke påsken. Det er jo helt øde i byen samt ikke en dritt å finne på! Jeg skal på kino, siden det er omtrent hundre år siden sist. Jeg føler jeg må se den nye filmen til Varg Veum da alt er spilt inn i byen min ;-) Lit ekstra stas da.

Sis ;-)
Søndagens avslappende antrekk

Nå skriker magen min etter mat ! Hvis de tre restaurantene jeg har sett for meg at jeg skal spise dagens bedre måltid (blir kun en av de selvsagt), og de er stengt pga påsken, dør jeg innvendig!! Ikke søren om jeg skal stå på kjøkkenet å lage mat selv i dag! Jeg har heller ikke kjøpt inn noe mat for påsken, da jeg kjenner meg selv såpass godt at alle måltidene kom til å bli utenfor hjemmet. Jeg har pålegg og andre saker i kjøleskapet, men det får sikkert pels før jeg har spist det!

Jeg stikker til byn med Sis nå. Hei så lenge! :-)

Noen må jobbe i påsken og!

Jeg hadde egentlig tidligvakt i dag, men siden jeg var invitert i middag, og av tidligere erfaring vet at det pleier å bli seint, byttet jeg til seint. Det angrer jeg bittert på nå da solen skinner! Men med tanke på hvor koselig vi hadde det i går, går det greit!:-) Jeg fikk utrolig god hjortemiddag som faren til Erle og kjæresten hadde laget. Vi drakk vin og skravlet til midnatt og så gikk Erle og jeg en tur til byn. Vi var ikke så veldig giret så vi endte opp på en liten vin-bub hvor det kun var oss to og 4 stk til. Like greit!
Nå nyter jeg det lille jeg kan av solen før jeg begynner på jobb. Tine har kommet med ny iste med kullsyre. Skamekkel! Følte jeg satt å drakk cider, som er det verste jeg vet!

Ha en fin dag i påskeværet!:-)

(innlegget ble skrevet kl 14, men noe skjedde og det ble ikke publisert)

Jeg har fått blått øye...

... etter en lang joggetur i skauen! Guh for et møkkavær! All maskaraen hadde funnet seg plass rett under øyet mitt, så det så ut som at noen hadde slått til meg der oppe... Regn og storm, det stopper ikke en gammel fjellgeit som meg fra å ta seg en økt ;-)

Jeg så faktisk ut som Rambo der jeg hoppet nedover skråningen med bannebåndet godt ned i pannen. Jeg følte meg ganske macho, egentlig... Men hadde sikkert falt og besvimt av fallet hvis jeg bare hadde sett så mye som en fugl bevege seg, eller edderkopp for den del! Så det fikk holde med å bare "ligne" på han i utseende ;-)

Det var ikke EN eneste sjel der oppe. Egentlig ikke så rart da været var som det var. Huttemeitu! Da jeg måtte inn i den mørke skogen på vei ned, begynte jeg å skremme meg selv (det gjør jeg alltid)! Jeg begynte å planlegge hvordan jeg skulle angripe hvis jeg ble overfalt, menneske eller bjørn, det var viktig å ha planen klar. Jeg fant ut at det beste var å ha en stor stein i hånden, men jeg la den fort fra meg igjen å tenkte "hvor dum går det an å bli"! Da musikken på Iphonen gikk av og det viste seg at jeg var tom for bat, tok jeg opp en ny stein...! Ja, hvis det får meg til å føle meg trygg så må jeg nesten få lov ;-)

Jeg kom meg omsider ned, men det var utrolig mye slaps og is nedover fjellsiden! En dag kommer jeg til å falle, det er jeg sikker på! Jeg må foresten ta i bruk de gamle joggeskoene igjen, da de nye ikke er så stødig på ujevnt terreng. Jeg merker det i anklene. Men ja som sagt, jeg kom meg ned til slutt! Og det er da den fantastiske følelsen dukker opp! (Ikke med en gang foresten). Den dukker opp etter at jeg har kommet hjem, dradd av meg alle de gjennomvåte klærne, dusjet i 45 min (overdriver ikke, heller underdriver) og slenger meg ned på sofan i morgenkåpen med en god kopp varm kakao! Nyyyyyyytelse! :-D

Det er den gode følelsen som får meg til å trene stort sett hver dag, og at det er bra for kroppen selvsagt! ;-)

Nå skal jeg slappe av litt for så å fikse meg. Jeg er næmlig invitert i middagsbesøk til verdens beste mennesker, etter familien min :-)

 

Hva skjeeeer med mobilkameraet!? I virkeligheten ser det ut som at noen har mishandlet øynene mine! Her ser man det bare såvidt!

SE! Det blåste noe inn i granskhaugen. Det kan man se på trærne!

Påskepose fra mamma

Julestrømpe, påskeegg osv... Jeg blir Aldri for gammel!;-) Ekstra kjekt er det at mamma prioriterer andre ting enn bare snop. Hun er så snill! Jeg fikk en pose med god te fra kremmerhuset, en peng, flaxlodd (vant selvsagt ingenting), abonnent på et valgfritt blad, kaffe til den nye dolce gusto maskinen min og selvsagt en pose med smågodt! Tusen takk snilling!:-)

Nye negler

Endelig! Jeg har ventet 4 uker før jeg fikset de og utrolig nok så de ikke så gale ut. Jeg er såååå fornøyd med damene hos Nails for You!:-) Denne gangen ville jeg at de skulle se litt mer naturlig ut, det er jo min lengde, og valgte en hvit neglelakk til tuppene som heter "naturlig hvit". Den er ikke så markert som den vanlige. I tillegg lakker de neglene til slutt, etter geleen, med en rosa/beige neglelakk. Resultatet ble kjempe bra! Nå er ikke overgangen til det hvite så markert.
Jeg anbefaler alle som ønsker å fikse neglene å gå til Nails For You!!! De er bare så utrolig dyktige og søte;-)

Treningsøkt i det nydelige påskeværet

Hvem gidder å stå inne på et svett treningsstudio når man kan trene ute i det herlige været! En joggetur på fjellet gjør så mye mer med kropp og sjel! En fantastisk start på dagen min:-)

Det nederste bildet er fra mandag. I dag er det HELT blå himmel! :-)

 

The 50's - Gina Tricot

Den nye trenden hos Gina Tricot er 50-tallet. Noe mer sexy skal du leite lenge etter!

Da snakker vi om skjørt og shorts med høyt liv, timeglass formede kjoler og topper, prikkete mønster, tørkle rundt halsen og hodet, solbriller, røde lepper, Marilyn Monroe osv! Dere skjønner...

Jeg hadde digget å vært ung og fager på 50-tallet! Guh så rå og sexy jeg hadde følt meg da!

Det kommer nye varer til den nye trenden hver dag, så ta turen innom Gina Tricot hvis du vil kjøre en super hot stil til våren! ;-) Jeg elsker det!

 

Inspirasjon


Og det kommer mer! Jeg har fått en sneak peek og vet om en hel del jeg skal slå kloa i!

Hva synes du? Er 50-tallets trender noe for deg?

Nye innkjøp

Det er en stund siden jeg har postet et innlegg med nye innkjøp. Jeg våger jo nesten ikke å poste det legger da folk kommenterer at jeg må være shoppoholiker o.l. Det er jeg altså IKKE! Alle jentene som jobber på Gina Tricot, shopper like mye ;-) Sånn er det bare....

Det jeg poster nå er innkjøp siden sist jeg blogget om det. Dvs at jeg ikke kjøpte alt i går :-)

Bikini fetisj! Nå kan sommeren komme ;-)Endelig var det mitt... Ole Henriksen Micro Mini Peeling System. Elsker det! Det anbefaler jeg på det sterkeste til ALLE! :-) jeg har også kjøpt meg en (hva skal jeg kalle det) øyebryns former. Den gjør at brynene holder seg på plass og at det er enklere å forme de.
Hva synes du? :-) 

Stine Knutsen

23, Bergen

Jeg er 23 år og kommer fra byen mellom de syv fjell, Bergen. Jeg blogger om klær, mote, interiør, mat, min hverdag og alt annet som interesserer meg. Håper dere kan ha glede av det jeg skriver og at dere synes at bloggen min er et fint sted å besøke:)

bloglovin ToppBlogg - toppliste for bloggere

Kategorier

Arkiv

hits