FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER INTERIØR TIPS KONTAKT
oktober 2011

Fml!!!! Det skal koste å være en idiot....

Ja, jeg fikk ny Iphone 4 i hvit på torsdag. Jeg var SÅ lykkelig! Vet dere hva som skjedde i går...?

Jeg mistet den i DO!!!! Er det mulig liksom! (Ja). NM i å være uheldig :-( Dere lurer sikkert på hvordan det gikk til. Jo, jeg hadde den tilfeldigvis i bukselommen bak og da jeg skulle dra ned buksen hørte jeg et "plopp". Der lå Iphonen langt nede i dass! Nå er den altså ødelagt! Jeg var så og si tom for bat da den datt i do så jeg tror problemet er at den ikke lader. Det kommer bare opp en logo hvor det står at den er tom for strøm. Vet dere hvor den ligger nå? Jo, i ovnen ;-) Ble tipset om at det var veldig lurt. Å la den ligge der på 40-50 grader i 7-8 timer. Vi får se da. Jeg har jo ingenting å tape!

Ha en fin kveld alle sammen! :-) DET skal jeg....

Ny tlf!!

Gud, så herlig! Jeg har akkurat fikset nytt abonnement og ny tlf! Endelig får jeg Iphone igjen :-D Jeg slo til da en tlf-selger ringte meg isted og kom med et tilbud jeg ikke kunne si nei til... Jeg betaler jo FETT for det abonnementet jeg har nå! For å være erlig så husker jeg faktisk ikke hvilket abonnement det var snakk om, men bra pris var det ihvertfall ;-) Jeg har forsten levert søknaden min på Danielsen nå. Jeg var ganske tidlig ute så regner med jeg kommer med :-) Det skal bli artig å komme tilbake til skolebenken igjen. Ha ha... Håper jeg ikke har glemt ALT av matte da. Da blir det et tungt 1/2 år.... Nå skal jeg en tur til byen, kjøpe mattebøker blant annet. 

Hva skal dere i dag folkens? Noen kjekke planer? :-)

Ny reform, gammel reform... Blæææ!

Jeg liker å se at så mange er enig med meg i innlegget under, hadde egentlig ikke trodd noe annet! I dag føler jeg meg bedre enn jeg har gjort på lenge! Jeg skal til legen i morgen å ta en prøve, så får vi se om formen samstemmer med resultatet. Krysser fingrene, det kan fort bli kjedelig å bare være hjemme! I morgen skal jeg også innom Sonans Intensivgym å levere en søknad. Jeg må ta matte opp ogjen, selv om jeg har det fra før, fordi det er 8 timer på den nye reformen istedet for 5 som var "normalt" når jeg gikk på skolen. Jævlig irriterende å måtte ta opp igjen matte, selv om jeg har fullført det! Jeg gidder egentlig ikke å skrive så mye om regler når det gjelder ny og gammel reform, de er rævkjørt, thats it! :-) Jeg merker jeg sliter med søknaden her jeg sitter. Forstår egentlig fint lite! Det er jo gresk i forhold til da jeg gikk på skolen. Arh, håper jeg krysser av rett da! Eller så kan jeg bare glemme å begynne på skole til høsten, noe som ville vært devastating for meg! 


Første gang jeg tester ut effektene på kameraet på Macén. Stilig i grunn ;-)


Voldtekt etter voldtekt!

Ååårh, jeg blir så oppgitt! Hørte på radioen i bilen i sted, om en stakkas jente på bare 17 år som var funnet naken midt i Oslo sentrum i dag morges. Hun hadde blitt utsatt for voldtekt! Samtidig var det en jente på 20 år som ble voldtatt i Slottsparken (hvis jeg ikke husker feil) samme natt. Fy faen, for å si det mildt! Jeg er ikke den første og sikkert ikke den siste som skriver et innlegg om det ubegripelige og ekle som skjer (for det meste i Oslo) rundt i landet vårt. Jeg blir rett og slett kvalm, forbanna og ergerer meg over at det faen ikke skal være trygt å gå rundt alene lenger! Samtidig etter all voldtekten som har skjedd i det siste, MÅ jenter/damer holde sammen og ikke gå alene! Det er i grunn helt sykt at det har blitt sånn at man omrent må holde hverandre i hånden hjem fra byn, men heller det enn at noen skal forgripe seg på en! En ting som er sikkert fra min side er at jeg mister helt lysten på Oslo. Det er jo faktisk der 99% av overgrepene finner sted. Hva er det egentlig som har skjedd med landet vårt? Det var jo ikke sånn før.... For min del går jeg alene hjem fra byn omtrent hver gang jeg er ute, men jeg skal erlig innrømme at jeg er på vakt og snur meg for hver minste lyd. Noen spør seg sikkert hva en 17 år gammel jente gjorde ute alene om natten i Oslo sentrum, jeg lurer jo på det selv. Noen vil kanskje tenke "ja sånn skjer når man ikke kan passe på seg selv og vandrer gatelangs mitt på natten", men hva så liksom!? Det skal jo ikke være sånn at man ikke kan gå rundt i gatene (uavhengig av tid på døgnet) i frykt for å bli voldtatt! Jeg spyr!!! Måtte de ekle krekene som er så seksuelt frustret at de ikke vet hvor faen de skal gjøre av seg selv, bli stengt inne i et mørkt rom resten av livet! Måtte de bli utsatt for det samme selv!! Det er sånn jeg tenker.... Det er da tanker om hevn kommer inn i bildet! Hva er det som får folk til å gjøre slike syke ting, ødelegge et menneske for resten av livet, fordi dem ikke klarer å kontrollere lystene sine!? Vil ingen ha de? Får de ikke det de vil ha hjemme? Altså, man begynner jo å lure på hvor skruen er løs liksom! Uansett så er det dessverre lite man kan gjøre for at det blir slutt på dette sinnsyke opplegget, tydeligvis. Det eneste vi kvinner kan gjøre er å holde sammen, aldri gå alene og unngå å gå på steder man ikke er kjent. Betal heller 500,- (eller mer) for taxi for å komme seg trygt hjem! 

Phu! Måtte bare få det ut!

Jeg har bestillt nytt hår!

Endelig! Jeg gleder meg masse til å få langt fint hår igjen ;-) Denne gangen skal jeg prøve meg på de berømte micro-ringene. Jeg har tidligere brukt vanlig punkter som limes på en og en (noe som ødelegger håret totalt) og senere brukt clips. Clips er en grei ting for dem som ikke vil ha langt hår hele tiden. Det har fungert i flere år for meg, men nå har jeg lyst på langt hår all the time ;-) For dem som ikke vet hva micro-ring extensions er så kan jeg forklare det enkelt; det er punkter som festes på som vanlig punkt-extensions, bare uten lim. Man bruker heller små ringer som skal klemmes flat med tang, noe som gjør at håret ikke blir skadet i det hele tatt. I tillegg er det enkelt å ta av når man ikke ønsker å ha det på lenger :-) Jeg kjøpte mine fra Pilus og håper kvaliteten er bra, da jeg aldri har kjøpt extensions derfra før. Jeg gleder meg i hvertfall som en liten unge! :-D Jeg har kjøpt 6 pakker med to forskjellige farger. 3 med fargen 613 og 3 med fargen 60. Jeg tror de skal gli fint inn i mitt eget hår :-)

Er det noen av dere som har prøvd micro-ringer før??? :-)

 

Stine Knutsen

23, Bergen

Jeg er 23 år og kommer fra byen mellom de syv fjell, Bergen. Jeg blogger om klær, mote, interiør, mat, min hverdag og alt annet som interesserer meg. Håper dere kan ha glede av det jeg skriver og at dere synes at bloggen min er et fint sted å besøke:)

bloglovin ToppBlogg - toppliste for bloggere

Kategorier

Arkiv

hits