FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER INTERIØR TIPS KONTAKT
november 2011

Tips: Herlig pålegg

Jeg var innom matbutikken i går og ble utrolig glad da jeg fant denne nyheten i hyllen. Jeg elsker jo røktelaks, så å få den servert på "gullfat" (i påleggsskiver) passet midt i blinken! ;-) Utrolig god var de og! Anbefales!

Min favoritt; laks og egg!

Dagens antrekkJakke og skjeft fra BikBok, bluse, bukse og smykke fra Gina Tricot, sko fra DinSko.

 

Nå kjører jeg på jobb! Ha en strålende dag alle sammen!!! :-)

Gratulerer med dagen kjære Hanne!

Hanne har bursdag i dag! Hipp, hipp, hipp HURRA for deg!

 

Hurra for deg som fyller ditt år,

Ja deg vil vi gratulere.

Alle i ring omkring deg vi står,

Å se nå vil vi masjere.

Bukke, nikke, neie, snu oss omkring, 

Danse for deg med hopp og sprett og spring.

Ønske deg av hjertet alle gode ting,

Og si meg så hva vil du mere?

GRATULERER!!!

 Glad i deg, Hanne <3Tips: forming av bryn

Et sminket ansikt er nyttesløs så lenge ikke øyebrynene ser bra ut. Jeg er derfor avhengig av å forme brynene mine.Før

Etter

 

Du ser forskjellen, ikke sant? Mye penere med litt farge og form. Det er viktig å bruke en naturlig farge til brynene din. Hvis du er usikker på hva som er din naturlige farge, kan du se på din naturlige hårfarge (ettervekst) og velge en farge utifra det. Jeg bruker en skygge fra Mac samt kost som er beregnet til bryn. Tidligere brukte jeg blyant, noe som kan gi skarpe og veldig markerte bryn, ikke så fint. Jeg er ihvertfall veldig fornøyd med skyggen og kosten fra Mac. Det er det beste jeg har brukt til brynene:-) Kost og skygge fra Mac. Jeg bruker fargen Charcoal Brown. Og så må det selvsagt være en matt skygge.

Innekos :-)

Orker ikke å løfte en finger i dag. Jobb og alt annet tar på. I dag har jeg ikke vært så veldig interessant. Rett og slett pga jeg har vært lat! Ikke minst støl i hele kroppen! Jeg skal være flinkere i morgen :-)Hva gjør dere når det er styggevær ute? :-)

Dagens middag! (Baconboller, scampi, marinert kyllingfilèt med tilbehør)

Har besøk av min søster i dag. Vi sitter i sofan med hver vår pc, og er generelt veldig usosial! Jeg må snart holde øynene oppe med fingrene, da holder på å sovne! Gudbevaremegvel :-/ Jeg laget middag i dag. Det ble noe enkelt og greit, samtidig litt variert. Jo mer jeg har å velge mellom, jo bedre er middagen! He he...Mmmm.... Jummi! I tillegg så lesset jeg på med Aioli! Nybakt brød måtte også til ;-)

Hva har du spist til middag i dag da? Jeg er matlei, så har dere noen tips blir jeg glad! :-D

O jul med din glede!

Jeg har fått på plass julestjernen i vinduet. Jo større, jo bedre ;-)

Fin, ikke sant?? :-)

Jeg vil ha! (Nyheter fra Gina Tricot)
Hva synes du? :-)

Tps: Selvbruning til ansiktet

Julebord, julaften, julebesøk og nyttårsaften! Ikke minst manko på sol... Jeg vil tipse dere om en utrolig bra selvbruning for ansiktet. St. Tropez! Den gir en fantastisk fin farge samtidig som den gir rikelig med fuktighet. Jeg er hektet! :-)


Jeg vet ikke om de selger St. Tropez i butikker, kanskje Vita. Jeg har kjøpt min på Lookfantastic! :-) 

Jeg lider av trøtthetssyndrom...

... virker det som! I dag har jeg ikke vært menneske i det hele tatt. Da klokken var 18.00 var jeg klar for sengen, men jeg forsto fort at det ikke var noe lurt. Da fucker jeg døgnrytmen min, noe som er like gale som å ha trøtthetssyndrom! Uansett, jeg tar snart med meg Macén og kryper under dynen. Har lastet ned den nye filmen som går på kino, 50/50, og planen er å sovne til den. 

Har dere sett den? 

Jeg trodde det var en komedie, men å ha kreft er jo ikke så morsomt...? :-/

I morgen skal jeg trene, det er mandag og som jeg sier hver mandag; da skal jeg bli sunn igjen ;-) As if! Jeg skal i hvertfall være flink å blogge denne uken og håper jeg ikke skriver forgjeves, om dere skjønner :-)

Slenger inn et bilde fra julebordet på fredag. Jeg var kjempe flink å ta bilder, for en gangs skyld, men tror de skal holdes innad gjengen! Hø hø....

STORkoste meg på julebord i går!

Mobilblogg: Mariamoren (min nydelige babysøster)

Til tross for at Maria nektet å gå da jeg hentet henne i barnehagen, har vi hatt en koselig dag sammen:-) Maria har vært en engel i hele dag og det passet meg utmerket da jeg er sinnsykt trøtt i dag;-)

Søte jenten min!<3

Mobilblogg: dagens antrekk!

Jeg har akkurat hentet min søster i barnehagen, trist at hun gren da jeg skulle ta henne med!:-/ Men men, det gikk heldigvis fort over! I dag blir det mobilblogg, da jeg ikke har med Mac'en. Bedre enn ingenting:-)

Hatt en fin dag så langt??
Det er jo nattåpent i sentrum i dag... Noen som skal?

Hele antrekket mitt er faktisk fra BikBok! Jøssemeg, god reklame?;-) Ps: er lite fan av å ta bilder i speilet, men som jeg skrev over; det er bedre enn ingenting:-)

Lengter etter sommeren!

Jeg savner sol, varme, stranden, havet, late dager... Savner alt som har med sommeren å gjøre! Buhu! Jeg er IKKE noe vintermenneske! Ski, snowboard o.l. har jeg lagt på hyllen for lenge siden og snø, slaps og kulde klarer jeg meg fint uten! DEILIG....

Skal drømme om en hvit strand med turkist hav, en palme, en solseng og meg selv som ligger å nyter livet!

God natt!

Mine hårprodukter

Etter mye farging og striping, ble tykkelsen samt kvliteten på håret mitt halvvert! Jeg har derfor sverget til blant annet Redken sine hårprodukter over lengre tid og kan tydelig se og kjenne forskjell på håret mitt. Derfor ønsker jeg å dele disse herligheten med dere, jeg er sikkert ikke den eneste som har misbrukt håret mitt på det groveste!? ;-)Fra venstre:

Redken Extreme Anti-snap: Gir rikelig med proteiner til håret. Den brukes på håndkletørt hår og kan sammenlignes med en enkel kur. Den skal ikke skylles ut.

Redken Detox-shampoo og balsam: Går i dybden og gjenoppbygger håret.

Redken Extreme kur: Et vidunderprodukt som virkelig gjør jobben sin. Uten denne kuren hadde ikke jeg hatt annet en fjon på hodet. Den skal virke i minst 15 min og skylles godt ut etterpå. Av og til tar jeg kuren om kvelden og skyller den ut dagen etter. En kur kan aldri sitte for lenge i håret!

Kerastase Nectar Thermique: Er varmebeskyttende. Denne bruker jeg før jeg føner/retter håret.

Lanza ColorCare: Er en kur for farget/stripet hår. Her tilfører man en liten "ert" i håret etter man kommer ut av dusjen og den skal ikke skylles ut. Jeg må virkelig rose denne kuren også da jeg merket stor forskjell etter at jeg begynte å bruke den. 

Biosilk: (kom ikke med på bildet) er en olje som får håret til å skinne samt fjerne alt det brusete håret som kommer etter føning ol. For dere som ikke visste det så kan Biosilk brukes på kroppen også. Det tilfører rikelig med fukt om du har tørre områder.

Vel, her har jeg litt å velge mellom. Shampo, balsam og kur bruker jeg hver gang jeg dusjer. Deretter kliner jeg de tre andre produktene i håret i rekkefølge. Jeg tror håret mitt er ganske glad i meg for tiden, da det får alt det nødvendige for å holde seg friskt og sundt! :-) Prisen på alt er en annen sak. Det skal dessverre koste å holde håret sundt! Samtidig vil jeg si at for dere som har naturlig flott hår, funker rimeligere produkter vel så bra! :-) Det viktigste er å ikke tulle for mye med håret med farge og andre kjemikalier....

Kaffe på Bocca

I dag er det storm ute og det regner sidelengs! Buhu!!! Vi så ikke noen annen utvei enn å slå oss ned på Bocca å nyte en god kaffe mocca:-) Oi, det siste rimte... Ha ha...

Dagens antrekk!

Jeg lovet å poste et innlegg med antrekket for i dag

Jeg klinte til med den samme blusen som forleden, da strikke-genseren har korte armer. 

Et enkelt og greit hverdagsantrekk... Hva synes du? ;-)

 

Oppskrift på hjemmelaget lavkarbo-pizza...

... til dere, fra meg! :-) Snakk om å være spontan! Jeg fant plutselig ut at jeg var sulten og ville ha pizza. Jeg tok derfor bilen fatt og kjørte ned på butikken for å kjøpe det jeg trengte. Jeg har nå stått på kjøkkenet en stund å kokkelert for så å kunne nyte denne fantastisk gode pizzaen, på lavkarbovis ;-) Ja, jeg er med i gamet fremdeles! Oppskriften på denne herligheten finner dere HER
JA! Jeg må ha et tonn med tømme til.... Love it!

Hvis det er noe dere lurer på ang oppskriften, er det bare å spørre :-) 

I morgen lover jeg å poste et "outfit-innlegg" :-)

Ha det bra så lenge....

Dere søte lesere, som selv har blogg... Har dere noen tips!?:-)

Jeg trenger litt hjelp her... Dere som blogger HVER eneste dag, hvor tar dere det fra!? Er livene deres så utrolig innholdsrike eller er dere bare kjempe kreative?? Ha ha, jeg har skrivesperre! Kanskje pga jeg bare har tatt livet med ro i dag...? Har dere noen gode råd?? :-) På forhånd takk!

Nå kommer snart Juna til meg. Koselig :-) Hva vi tar oss til får vi se etterhvert. Det er jo blant annet Wineyard på Garasje i dag... Det begynner å bli en stund siden sist jeg var der, eller ute generelt! 


Se så lat jeg er!


Jeg merket at jeg må fjerne en av microringene på siden, da det synes når jeg tar håret bakover! :-/

Skrives!

På tide med en soltime

Jeg går for navnet snøhvit... Jeg er seriøst gjennomsiktig, så det var på tide å ta seg en soltime! Skulle se hvor mye jeg hadde på kortet da jeg stakk det inn i betalingsboksen og klarte å trykke på den grønne knappen isteden for den røde. Jeg har derfor betalt for 34 min og planen er å fullføre. Det eneste som er kjipt er at viften til ansiktet ikke funker!!!! Alltid er det noe... Jeg får ta en tlf til Brun og Blid etterpå, så ordner det seg nok;-) Hi hi....

Nå legger vi oss

Jeg er jo så himla trøtt for tiden! Mitt største ønske er egentlig å slippe jobb, men samtidig ha nok penger.... Hvem ønsker ikke det liksom!?;-) Ville bare poste et lite nattainnlegg før Jon Blund tar turen innom.
Natta alle sammen:-)

Jeg har kjøpt kjole til julebordet!

Jeg var en liten tur i byn før jobb i dag. Da jeg gikk inn på H&M ble jeg helt forelsket i denne kjolen! Jeg har jo skrevet at jeg er blitt utrolig glad i strikk, så hva passer vel bedre enn en strikkekjole ;-) Da jeg så prisen fikk jeg bakoversveis; 99,-!!! Jippi! Elsker billige klær! Hi hi...  Jeg fikk også med meg en bukse fra BikBok. Det kan være litt godt å ikke gå med åltrange jeans hele tiden ;-)


Den er mye finere i virkeligheten enn på bildet :-) Håper bare at den sitter fint på!I tillegg hadde jeg fått en liten pakken i posten, som jeg har ventet på en stund. Gjett om jeg ble glad! :-)


Jeg bruker kun Bare Minerals i ansiktet. Synes at det passer best til min hud :-)

Hva synes dere? Synes det er kjempe kjekt med respons fra dere som leser bloggen min! :-)

Har dere hatt en fin dag, gjort noe spennende?

 


Dagens antrekk!

Poster et lite innlegg av dagens antrekk før jeg drar avgårde til jobb. Skal først en liten tur til byn for å bruke noen av tilgodelappene mine ;-) Hi hi... De brenner i lommeboken!Uansett hvordan jeg snudde og vendte på det siste bildet, så endte det opp med å bli lastet opp feil vei. Ja ja... 

Hva synes dere?? :-)

Hadet så lenge!

Take care

 

Got to love it! :-) Ha en fin kveld og god natt alle sammen!

Gårsdagens innkjøp!

Jeg var jo på en liten shopping-tur med Juna i går. Her er litt av det jeg tok med meg hjem :-)

Bluse, lue, smykke, tights, genser og veske. Alt fra Gina Tricot

Jeg virkelig elsker dette smykket. Hva synes du?:-)Fra venstre; Strikk fra Gina Tricot, beige og rosa genser fra BikBok. (Jeg bruker ALDRI rosa eller andre sterke farger, så vi får se om den blir brukt eller bare blir liggende med pris-lapp i skapet).

Jeg er meget fornøyd med innkjøpet! :-)

Bare et lite tips til dere....

Har dere hørt om denne teen? Den er kjøpt på Helsekosten og smaker utrolig godt, synes jeg! Det er en detox-te, som skal rense kroppen. Ordet detox betyr jo avgiftning eller utrensning og bygger på prinsippet om å rense kroppen for avfalls, - og giftstoffer. Jeg forventer nå å bli ren og pen innvendig. Kroppen lagerer jo en hel del av dritten man får i seg, så hvorfor ikke være litt snill med den...? Den smaker som sagt utrolig godt, litt svak på smak men man trenger ikke sukker/sukketter da den er ganske søt. Teen inneholder Anisfrø, fennikelfrø, kardemomme, lakrisrot, korianderfrø og sellerifrø. Jeg synes at smaken av lakris er veldig domenant, noe som passer meg utmerket da jeg elsker lakris ;-)Try it!!! :-)

Dagens...

I dag har jeg som sagt vært med Juna :-) Vi tok oss en tur i Åsane før jeg skulle på jobb og shoppet litt... Jeg fikk med meg et par godsaker hjem. Er blitt helt forelsket i strikk, spesielt lange gensre, som er ypperlig nå som vinteren er rett rundt hjørnet! Spesielt liker jeg skinn-tights med en lang strikkegenser. Det piffer opp en enkel genser med en kul skinn-tights eller skinn-bukse! Nå ligger jeg strak på sofan og må snart legge meg. Begynner på jobb 07.30 i morgen!!!:-( 

Er blitt veldig glad i denne jakken fra BikBok i semsket skinn... God og varm :-) Ellers er buksen fra Gina Tricot, genser fra BikBok, smykke fra BikBok og sko fra Din Sko :-)

Har dere hatt en fin lørdag!? :-)

Dagene går og ingenting skjer....

Jeg har jo ca 0 lesere for tiden! Ikke så rart da jeg aldri gidder å skrive lenger. Jeg gidder ikke skrive at jeg skal kjerpe meg o.l. da det sikkert aldri skjer! He he... Jeg skriver når jeg gidder, så får dem som ønsker, følge med :-) Jeg er i grunn ikke så sykt opptatt av å ha mest mulig lesere (selv om det er koselig at folk følger med på bloggen) synes bare at det er kjekt å skrive litt i ny og ne.

I dag skal jeg på høst-fest med jobben. Litt seint ute kanskje, da det nærmer seg julebord-tid. Menmen, de kan kalle det hva de vil, jeg gleder meg :-) Vi blir servert tapas (min favorittmat) og god drikke. Jeg har ennå ikke funnet noe å gå med. Jeg vil ikke pynte meg for mye, men heller ikke for lite, om dere er med.... Valget står mellom to nye kjoler jeg ikke har tatt i bruk ennå eller det jeg trives best i; jeans og en kul overdel :-) 

Nå hopper jeg snart i dusjen å begynner å gjøre meg klar. Jeg er alltid seint ute når jeg skal pynte meg. Jeg blir liksom aldri 100% fornøyd :-/ Men sånn er det vel for de fleste piker ;-)

Jeg har foresten blitt hektet på Bjørn Eidsvåg og Jørn Hoel sine sanger! Ha ha... Tror jeg kan alle utenat nå... (flaut)? Næh... ;-) Me and daddy!Trollet som akkurat har kommet hjem fra en hard dag på jobb...

For dere som følger med så ser dere kanskje at håret mitt har blitt litt lenger? Stemmer det! Jeg har festet på micro-ringene... Jeg er 110% fornøyd og anbefaler det på det sterkeste!!! Fargen passet helt perfekt til mitt hår og det er første gang at det IKKE ser ut som extensions :-) Jeiii!!

Ps: Poster et innlegg av antrekket jeg bestemmer meg for før jeg går :-)

Dagen derpå...

... funker det fint med litt is. Jeg bare måtte ha!!! ;-)

Foppal og Sushi!

Sushi og fotball, det er lett å ikke få med seg ting som skjer rundt seg da!

Full konsentrasjon....


Æææh, jeg er suulten... Men må se på tv samtidig som jeg trykker i meg maten ;-)
Ha ha... Der oppdaget jeg det ;-)

Ida liker å ta bilder av meg i smug ;-) Smugfotografen!

 

En lørdag i Oslo by :-)

Det beste med å bo på hotell må jo være den nydelige frokosten man våkner opp til! Guh så deilig å slippe å lage den selv.... Men sånn er det når man er på ferie ;-) I dag har vi vært på en liten handletur. Jeg vet ikke hva som har skjedd med meg, men det eneste jeg kom hjem med var en øyenskygge fra YSL!! Vel, det er jo ikke negativt da. At jeg har blitt gniten med pengene! Hi hi...(oi, glemte at jeg kom hjem med to store poser med klær fra BikBok på torsdag). Mamma og Ida har virkelig dradd kortet i dag. Sminke, klær og julegaver. Vi spiste en god lunsj på min favoritt kafè/restaurant i Oslo, Thullin´s... Der har de utrolig god mat ;-) Nå slapper jeg av på rommet før jeg skal treffe Renatemoren :-) Det er viktig å lade batteriene når man skal en tur på byen... Jeg gleder meg til å se henne igjen :-)

Litt bilder fra dagen i dag:


Søte Ida!

Søstrene sisters ;-)

Gratis sminketime ;-)

Jeg følger flittig med på tipsene han kommer med ;-)Selvsagt måtte vi handle noen produkter hos han da han var så grei å sote øynene mine for kvelden ;-)

Jeg har foresten bare kamera på tlf... Kvaliteten blir ikke den beste...

Håper alle får en super lørdag! Fest med måte!!! ;-)

 

Stine Knutsen

23, Bergen

Jeg er 23 år og kommer fra byen mellom de syv fjell, Bergen. Jeg blogger om klær, mote, interiør, mat, min hverdag og alt annet som interesserer meg. Håper dere kan ha glede av det jeg skriver og at dere synes at bloggen min er et fint sted å besøke:)

bloglovin ToppBlogg - toppliste for bloggere

Kategorier

Arkiv

hits