FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER INTERIØR TIPS KONTAKT
Om meg

Stine Knutsen...

... en lykkelig jente fra Bergen!

Jeg kom til verden 04.03.89, og har vokst opp med verdens beste familie! Jeg forlot redet i en alder av 17 år, og har måtte klare meg selv (det stemmer ikke helt) siden. Jeg har nylig kjøpt en flott leilighet med samboeren min, og i slutten av mars venter vi en liten jentebaby! Åh som vi gleder oss!

Jeg jobber for tiden på Gina Tricot og på en avlastningsavdeling, hvor jeg trives utrolig godt! Jeg er som jenter flest opptatt av klær og mote, så jeg kunne ikke fått en mer passende jobb! Planen var å bli student i høst, men da det viste to streker på graviditetstesten skjønte jeg at det bare måtte ligges på hyllen for en stund. 

Jeg er en blid og glad person som elsker å le! Samtidig kan jeg være sta som et esel og veldig bestemt. Som jeg nevnte over er jeg veldig glad i jobben min, noe som fører til at jeg tilbringer mye tid der. Men de få timene jeg har fri liker jeg å slappe av hjemme med en god bok/film, trene, være med gode venner, lage mat, bla gjennom interiørblader og mye mer.

Denne bloggen er en typisk "hverdags-blogg" hvor du kan lese om alt fra A til Å... Jeg kommer til å poste matoppskrifter, interiørtips, antrekk og ting og tang om min hverdag.

 

Det er bare å spørre hvis det er noe du lurer på :-)

Stine Knutsen

23, Bergen

Jeg er 23 år og kommer fra byen mellom de syv fjell, Bergen. Jeg blogger om klær, mote, interiør, mat, min hverdag og alt annet som interesserer meg. Håper dere kan ha glede av det jeg skriver og at dere synes at bloggen min er et fint sted å besøke:)

bloglovin ToppBlogg - toppliste for bloggere

Kategorier

Arkiv

hits