FORSIDEN OM MEG OPPSKRIFTER INTERIØR TIPS KONTAKT
Tips

Next Direct - Nydelige barneklær på nett

Jeg må bare bare tipse dere om denne nettsiden!!! De har så utrolig mye fint. Etter at jeg selv ble tipset har jeg handlet masse til minien. Det er jo så kjekt å kunne handle noe som ikke alle andre har.

Det kjempe billig og klærne er av god kvalitet. Det er ikke en norsk nettside så hvis man handler for over 200,- må man regne med å betale toll. Jeg har gjort det på den måten at jeg bestiller for under 200,- og når pakken er sendt, bestiller jeg mer. 0 stress da det er fri frakt! I tillegg er det kort leveringstid (3-5 dager) og de leverer det rett på døren, ja på DØREN! Jeg er snart på fornavn med postbudet, men men... Skal man unngå toll så skal man unngå toll ;-)

Sminke (kosmetikk) guide! Nyhet på Gina Tricot

Søte Elena, som brakk hånden forrige lørdag!Juna i action!

Fiiiiin!

Sylvelin er mer opptatt av påfyll... Flinking!

Her er de tre forskjellige luktene. 

Marita! Flinkeste Gina-jentenBeste bildet! Uffa....Jeg synes at "hyllesystemet" ser utrolig profft ut!

Litt rask info om produktene

Parabener: Fler og fler er opptatt av at produktene de bruker skal være uten parabener. Alle Gina Tricos produkter er parabenfri!

Testet på dyr: Tenk på dyrene! Tusenvis av dyr brukes hvert år til dyreforsøk i kosmetikkindustrien. Gina Tricot er ikke en av dem! ingen av produktene er testet på dyr!

Kostene: Alle kostene er av ekte hår (geitehår)!

Produktene: I første omgang slippes det 40 forskjellige produkter, men det vil komme mer utover våren.

Pris: Prisen på produktene ligger mellom 19-69,-

Uvalgte butikker: Det er ikke alle Gina Tricot-butikker som selger kosmetikk, 69 butikker delt på 5 land. Gina Tricot Åsane er så heldige å være en av dem! ;-)

Det var vel stort sett det jeg hadde å si/vet om de nye produktene. Håper dere ble litt klokere og at dere tar turen innom for å sjekke ut de fargeglade nyhetene på Gina Tricot!

 

 

Er klærne fortsett trendy? Tips!

Jeg kom over denne teksten i månedens Woman, og tenkte å dele den med dere!;-) Ganske så interessant å få med seg!
Shoppet du som en gal i fjor vår og lurer på hva du bør beholde og hva du kan gjemme langt bak i skapet, får du en oversikt her!

DROPP:
Harembukser!
Buksene med hengerumpe kan du trygt gjemme bort denne våren.

Undertøy som klær!
Det var sexy i fjor! I år bør du droppe alle plagg som ser ut som undertøy! (Den likte jeg ikke)!

BEHOLD:
Pastellfarger!
De sukkersøte plaggene fra i fjor kan du trygt beholde, hurra! Er du av den røffe typen, kan du fint kombinere pastell med noe litt mer rocka!

Denim!
Jeans, skjorter, shorts og jakker... De er trendy denne våren og! Kombinerer du for eksempel en pastellfarget overdel med en kul denim jeans/shorts så har du to trender i ett antrekk!

Greit å vite, ikke sant?;-) Spesielt for dem som virkelig bryr seg om mote og trend!

Jeg har fått meg ny jobb... (på Gina Tricot)

... eller rettere sagt; jeg har fått meg gammel jobb. Jeg skal begynne å jobbe på Gina Tricot igjen! Jeg trodde aldri jeg skulle si det, men jeg GLEDER meg faktisk til å jobbe med klær igjen ;-) Åh, så mye shopping det skal bli på meg fremover! Hi hi.... Et stort pluss er jo avslaget jeg får på klærne, som er utrolig billig i utgangspunktet! Guh så kjekt det skal bli å kunne pynte seg litt for å gå på jobb... Det har jeg faktisk savnet! 

Poster noen av nyheten fra Gina Tricot som jeg skal hamstre første dag på jobb. Det er jo et must å gå med Gina-klær på jobb så da må garderoben fornyes litt ;-) Jeg var innom en liten tur forrige uke å tok med meg en liten pose hjem. Kan poste innkjøpet senere.

 

 
Hva synes du?

 

Jeg ble positivt overrasket da jeg var innom Gina. De har fått inn utrolig mye fint, og mer skal det bli!

 

Blomstermønster, sterke farger, tyggegummirosa og pastell. Våren og sommerens trender!

 

Blomstermønster

Jeg digger at blomstermønster og blonder er tilbake i vårens kolleksjoner! Noe mer søtt og romantisk finnes ikke. Ikke minst får man skikkelig vår og sommerfølelse av å gå med topper, skjørt, bukser og shorts med blomster i friske farger. Miks en kul topp med gøye blomster med en enkel ensfarget underdel. For dem som er veldig glad i farger og print kan man gjerne bruke samme print på overdelen og underdelen. Man kan til og med mikse forskjellige blomstermønster i samme antrekk, men til gjengjeld bør man holde tungen beint i munnen så det ikke blir krasj!

I blant annet BikBok sin vårkolleksjon er blomster og sterke farger i fokus.

Freshe bukser

Bukser med print og sterke farger er også et must denne våren. Jeg elsker bukser i spreke farger og mønster! Denne sesongen er buksen den nye toppen!


Noe sprekere enn denne jeansen skal du leite lenge etter!

Spreke farger

Når vi er inne på friske og spreke farger så kommer det en hel del til våren og sommeren! Sterke farger som blå, grønn, gul, orange, rød og rosa kommer til å pryde butikkene, både i overdeler, underdeler og tilbehør. 


Hva med å mikse en kul blomstrete overdel med en tøff jeans og disse skoene?

Lyse farger

Det er ikke alle som assosierer seg med trendene over, for noen blir det kanskje litt for mye av det gode. Er man litt mer annonym i klesveien kan man godte seg over den litt mer feminine trenden som også kommer denne våren. Pink, pudder og pastell. Romantiske blondekjoler i lys rosa, toppen og underdeler i duse farger. Her snakker vi pudderrosa, tyggegummirosa og helrosa antrekk. Ønsker man det litt røffere kan man gjerne blande inn svart; en rosa topp med svart sløyfe i halsen, en rosa blazer med svart krage eller et rosa antrekk med svart tilbehør.

Bikerjakke

Sist vil jeg nevne vårens heteste ytterplagg; bikerjakke i lyse farger. Rosa, beige, hvit og lysblå.LOVE it!!!!


Håper dere ble litt innspirert! Jeg har valgt å skrive om det jeg liker best men det kommer mer så det er bare å glede seg! 

Hva synes dere om våren og sommerens trender? 

 

Sporty med Gina Tricot

Guh så artig. Nå har Gina Tricot fått egen sportskolleksjon og det passer jo bra nå som jeg skal melde meg inn i SATS ;-) Prisen på klærne er jo overhode ikke noe å klage på. Hvorfor bruke flere tusen på Nike o.l. når man kan få kjøpt det billig på butikker som H&M og Gina Tricot!? Jo mer penger man sparer, jo bedre er det ;-) Nå sier jeg ikke at det er ALT som er bra her. Det er f.eks viktig at Sports-bh og treningsjakke er av god kvalitet men shorts og topper spiller ingen rolle. Jeg er ikke så fin på det i grunn, man ser jo ikke akkurat nydelig ut når man trener! ;-)Hva synes dere???

Tips: forming av bryn

Et sminket ansikt er nyttesløs så lenge ikke øyebrynene ser bra ut. Jeg er derfor avhengig av å forme brynene mine.Før

Etter

 

Du ser forskjellen, ikke sant? Mye penere med litt farge og form. Det er viktig å bruke en naturlig farge til brynene din. Hvis du er usikker på hva som er din naturlige farge, kan du se på din naturlige hårfarge (ettervekst) og velge en farge utifra det. Jeg bruker en skygge fra Mac samt kost som er beregnet til bryn. Tidligere brukte jeg blyant, noe som kan gi skarpe og veldig markerte bryn, ikke så fint. Jeg er ihvertfall veldig fornøyd med skyggen og kosten fra Mac. Det er det beste jeg har brukt til brynene:-) Kost og skygge fra Mac. Jeg bruker fargen Charcoal Brown. Og så må det selvsagt være en matt skygge.

Mine hårprodukter

Etter mye farging og striping, ble tykkelsen samt kvliteten på håret mitt halvvert! Jeg har derfor sverget til blant annet Redken sine hårprodukter over lengre tid og kan tydelig se og kjenne forskjell på håret mitt. Derfor ønsker jeg å dele disse herligheten med dere, jeg er sikkert ikke den eneste som har misbrukt håret mitt på det groveste!? ;-)Fra venstre:

Redken Extreme Anti-snap: Gir rikelig med proteiner til håret. Den brukes på håndkletørt hår og kan sammenlignes med en enkel kur. Den skal ikke skylles ut.

Redken Detox-shampoo og balsam: Går i dybden og gjenoppbygger håret.

Redken Extreme kur: Et vidunderprodukt som virkelig gjør jobben sin. Uten denne kuren hadde ikke jeg hatt annet en fjon på hodet. Den skal virke i minst 15 min og skylles godt ut etterpå. Av og til tar jeg kuren om kvelden og skyller den ut dagen etter. En kur kan aldri sitte for lenge i håret!

Kerastase Nectar Thermique: Er varmebeskyttende. Denne bruker jeg før jeg føner/retter håret.

Lanza ColorCare: Er en kur for farget/stripet hår. Her tilfører man en liten "ert" i håret etter man kommer ut av dusjen og den skal ikke skylles ut. Jeg må virkelig rose denne kuren også da jeg merket stor forskjell etter at jeg begynte å bruke den. 

Biosilk: (kom ikke med på bildet) er en olje som får håret til å skinne samt fjerne alt det brusete håret som kommer etter føning ol. For dere som ikke visste det så kan Biosilk brukes på kroppen også. Det tilfører rikelig med fukt om du har tørre områder.

Vel, her har jeg litt å velge mellom. Shampo, balsam og kur bruker jeg hver gang jeg dusjer. Deretter kliner jeg de tre andre produktene i håret i rekkefølge. Jeg tror håret mitt er ganske glad i meg for tiden, da det får alt det nødvendige for å holde seg friskt og sundt! :-) Prisen på alt er en annen sak. Det skal dessverre koste å holde håret sundt! Samtidig vil jeg si at for dere som har naturlig flott hår, funker rimeligere produkter vel så bra! :-) Det viktigste er å ikke tulle for mye med håret med farge og andre kjemikalier....

Stine Knutsen

25, Bergen

Jeg er 23 år og kommer fra byen mellom de syv fjell, Bergen. Jeg blogger om klær, mote, interiør, mat, min hverdag og alt annet som interesserer meg. Håper dere kan ha glede av det jeg skriver og at dere synes at bloggen min er et fint sted å besøke:)

bloglovin ToppBlogg - toppliste for bloggere

Kategorier

Arkiv

hits